(VIDEO) IMALI SU SEKS U PICERIJI: Zadovoljavala ga je na sve načine, a sada ih zbog toga čeka žestoka kazna
Foto: Printscreen YT

NISU MOGLE DA SE SUZDRŽE

(VIDEO) IMALI SU SEKS U PICERIJI: Zadovoljavala ga je na sve načine, a sada ih zbog toga čeka žestoka kazna

Ludi svet -

Video snimak para koji je imao dok je u piceriji čekao narudžbinu, i dok je pored njih osoblje radilo svoj posao, dospeo je do suda.

Daniela Hirst (29) i Krejg Smit (31) proglašeni su krivima po optužnici narušavanja javnog reda i mira, a u oktobru će im biti izrečena kazna.

Glavni dokaz na suđenju bio je 18-minutni snimak koji pokazuje par od ulaska u piceriju preko kraće "predigre" do samog čina seksa. Hirst je Smita i oralno zadovoljila.

foto: Printscreen YT

Dok su puštali snimak, Hirst je na sudu prekrivala oči rukama tokom eksplicitnijih scena. Smit nije bio na sudu, navodno zato što je već u zatvoru zbog drugih stvari, javlja Independent.

"Pošto smo naručili picu pričali smo o mestima na kojima smo imaloi seks. Naših top pet uključivali su bus, kombi, hotel, bazen i sportski teren. Hteli smo da vidimo možemo li da promenimo tu listu. Jedna stvar je vodila drugoj, i ta picerija je sada definitivno naš broj 1", rekao je nedavno u intervjuu za "The Sun" Krejg Smit.

foto: Printscreen YT

Čin zbog kojeg im preti kazna zatvora izveli su u februaru. Par je tog dana slavio Krejgov rođendan, a nije mogao ni da sluti da će njihov snimak pogledati ceo svet.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kucate poruke na autobuskoj stanici? Pazite da ne prođete kao ova devojka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track