(VIDEO) ODGRIZAO ČOVEKU PRSTE I UVO: Ljubomorni majmun pobesneo jer je čuvar muvao njegovu devojku
Foto: Printscreen YT

PRETUKAO GA!

(VIDEO) ODGRIZAO ČOVEKU PRSTE I UVO: Ljubomorni majmun pobesneo jer je čuvar muvao njegovu devojku

Ludi svet -

Majmun Romeo je zbog ljubomore pretukao čuvara u zoološkom vrtu u ukrajinskom gradu Lisne, jer je mislio da flertuje sa njegovom devojkom, majmunicom Julijom.

Romeo je poludeo kad je Julija pokušala da poljubi čuvara Sergeja kroz stakleni prozor u zoološkom vrtu. Ljubomorni majmun počeo je da udara Juliju, a kad je čuvar uleteo u kavez da ih razdvoji, Romeo se okomio na njega, odgrizao mu delove prstiju i uha te mu zadao šljivu na oku. Srećom, čuvar je uspeo da izađe iz kaveza, pa je odmah prevezen u bolnicu gde su ga operisali.

foto: Printscreen YT

"Desno uho i prsti na levoj ruci su mu izgrizeni, a delovi uha i prstiju nedostaju", rekao je bolničar lokalnim medijima. Portparolka zoološkog vrta rekla je da su šimpanze veoma opasne i da čuvar nije smeo da uđe u kavez.

"Brine se o tim šimpanzama šest godina i razvio je osećanja prema njima", opravdala je ipak njegov postupak. Sergej kaže da mu se ovako nešto nikad pre nije dogodilo.

"Julija je htela da me poljubi kroz staklo i Romeo je postao veoma ljut. Mislim da me je napao iz ljubomore", rekao je čuvar.

Pogledajte video:

(Kurir.rs/Sun, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track