(VIDEO) BEBU OD 9 MESECI JE BACILA U BAZEN: Htela je da vidi da li ume da pliva, a ostala je u šoku zbog onoga što se desilo!
Foto: PrintScreen

IZGLEDA JEZIVO

(VIDEO) BEBU OD 9 MESECI JE BACILA U BAZEN: Htela je da vidi da li ume da pliva, a ostala je u šoku zbog onoga što se desilo!

Ludi svet -

Roksen Tarner iz australijskog grada Pert upisala je svog devetomesečnog sina Maksa na plivanje. U tome ne bi bilo ničeg zanimljivog da čas ne počinje tako što instruktorka prvo bebinu glavu ubacuje u vodu!

Maks koji ima samo devet meseci u bazenu se nalazi sa instruktorkom koja mu baš nije od pomoći, s obzirom na to da se udalji od njega čim ga ubaci u vodu. Maksu to ne predstavlja nikakav problem, malo se pomuči dok shvati na koju stranu treba da izađe iz vode, i kad savlada taj deo zagonetke, bez problema se okrene na leđa i udahne vazduh. Roksen je svog sina upisala na časove i prepustila ga instruktorki koja ima cilj da nauči Maksa, kako da preživi u vodi.

Maks se sjajno pokazao, čak bolje nego mnogi odrasli. Iako njegovoj majci nije bilo svejedno da sve to gleda sa ivice bazena, ipak je bila ponosna na reflekse i sposobnost svoje bebe. Iako je naučno dokazano da se bebe rađaju sa refleksima koji im omogućavaju da bez problema plivaju i rone, mnogi se ne usuđuju da nejaka bića puštaju ni blizu vode, a kamoli u nju. Međutim, Roksen Tarner je odlučila da ode i korak dalje i pružila je svom sinu zabavu u kojoj je uživao.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Bebe iz crtaća ili jadan tata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track