UDATA PROFESORKA OČEKIVALA MALOLETNOG UČENIKA KOM JE SLALA GOLE FOTKE: Kada je otvorila vrata, prizor je šokirao!
Foto: Profimedia

LJUBAVNI SASTANAK

UDATA PROFESORKA OČEKIVALA MALOLETNOG UČENIKA KOM JE SLALA GOLE FOTKE: Kada je otvorila vrata, prizor je šokirao!

Ludi svet -

Hanter D. (22) uhapšena je vlastitom domu, gde je planirala da provede noć sa šesnaestogodišnjim učenikom.

Profesorka hemije nije znala da su učenikovi roditelji u njegovom telefonu našli njene poruke i fotografije u donjem vešu.

Na dan kada je uhapšena šerif je nastavnici s mobilnog telefona tinejdžera poslao poruku: “Stigao sam”, na šta mu je ona odgovorila: “Vrata su otvorena, kao i uvek”. Kada je ušao u zamračenu dnevnu sobu, ugledao je nastavnicu u svetlosti sveća. Na sebi je imala šorts i majicu s motivom mačke.

foto: Profimedia

Kada ga je videla, umalo se nije onesvestila. Priznala je da je učeniku slala selfije u donjem vešu, a on njoj slike polnog organa.

"Više me uopšte ne čude ovakve priče. Takvi seksualni prestupnici postoje u svim slojevima društva", izjavio je šerif Kris Vest.

Policija okruga Kanejdijan pokrenula je istragu, a Hanter D. se nalazi u pritvoru. Protiv nje će biti podignuta optužnica zbog seksualnog zlostavljanja maloletnika, posedovanja dečjeg pornografskog materijala i podsticanja maloletnika na seks pomoću tehnologije. Ona može biti puštena iz zatvora uz kauciju od 85.000 dolara.

foto: Printscreen

“Foks njuz” prenosi da njen suprug radi kao trener fudbalskog tima iste škole, da je poludeo od besa i namerava da podnese zahtev za razvod.

Kurir.rs/Blic, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Pet stvari koje nista znali o Čarls Mensonu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track