MEDINCINSKA SESTRA IZ NOĆNE MORE: Predstavljala se kao doktor 5 godina da bi namamila žene i tražila im gole slike!
Foto: Printscreen

SVI U ČUDU

MEDINCINSKA SESTRA IZ NOĆNE MORE: Predstavljala se kao doktor 5 godina da bi namamila žene i tražila im gole slike!

Ludi svet -

Reni je koristila aplikaciju za promenu glasa i alijas kako bi preko sajtova za upoznavanje i društvenih medija došla do svojih žrtava.

Adel Reni (27) se pretvarala da je doktor Dejvid Graham i da joj bliski rođaci umiru od raka kako bi izazvala saosećanje kod ljudi.

Ona je takođe žrtvama slala cveće na kućnu adresu. Policijska inspektorka Elizabet Mekfarlan je rekla Reni, koja je upisana u registar seksualnih predstavnika, da nikada nije čula ovako neverovatnu priču.

Reni je koristila aplikaciju za promenu glasa i alijas kako bi preko sajtova za upoznavanje i društvenih medija došla do svojih žrtava. Bivša medicinska sestra iz Kroshaus bolnice u Škotskoj je optužena po 18 tačaka za proganjanje žrtava, seksualne prestupe, kršenje podataka o zaštiti ličnosti za period između 2012. i 2016. godine.

Tužilac je rekao da je Adel 2012. godine poslala zahtev za prijateljstvo devojci (22) preko Fejsbuka i da joj se predstavila kao doktor Dejvid Krola. Dve godine kasnije je istoj ženi poslala poruku da je ona doktor Dejvid Graham iz Glazgova i da joj je majka umrla od raka. Žrtvu je i zvala, a glas joj je tom priliko zvučao čudno.

Tokom 2014. godine, devojčica (17) je preko Tindera spojena sa Adelinim profilom doktora Dejvida Grahama. Adel joj je rekla da je doktor Graham slomio nogu, da mu je majka umrla od raka i da mu je otac umro od srčanog udara. Adel je devojčici slala slike žena, da bi je pitala šta misli o njima. Iste godine je počela da se dopisuje sa drugom devojkom (24). Govorila joj je šta treba da radi, pa je dopisivanje dobilo seksualnu notu.

foto: Profimedia

Devojka je počela da sumnja u celu priču, a čak ju je prijatelj upozorio na doktora. Jednog dana Adel je slučajno okrenula devojku sa svog telefona, pa je ona povezala njen broj sa Snepčet profilom. Nakon još jedne prevare krenula je policijska istraga. Adel je dala otkaz u bolnici, izbrisala je sve profile na društvenim mrežama i zaključala je telefon, ukucavši pogrešan kod. Zbog broja otpužbi, tužilaštvo je zatražilo nalog za hapšenje.

Kurir.rs/The Sun, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Policija sumnjala da devojka krade mobilne, ali su se zapanjili kad su je pretresli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track