POSLE 19 GODINA BRAKA ISTINA GA JE OSTAVILA U ŠOKU: Moja žena je muškarac, evo šta sam uradio kada sam saznao!
Foto: Printscreen/Youtube

TEŠKA PRIČA

POSLE 19 GODINA BRAKA ISTINA GA JE OSTAVILA U ŠOKU: Moja žena je muškarac, evo šta sam uradio kada sam saznao!

Ludi svet -

Teško je i zamisliti kako se osećao Jan iz Belgije, koji ima 64 godine, nakon što je saznao kako je njegova prekrasna supruga Monika rođena kao muškarac i to mu je krila 19 godina.

Monika i Jan su se upoznali 1993. godine kod njegove sestre gde je radila kao dadilja. Predstavila se kao Monika i rekla kako je došla iz Indonezije. Bio je tad još u braku, a bivša žena mora da sad "umire od smeha".

"Moj brak bio je na klimavim nogama u vreme dok sam upoznao Moniku. Brzo smo se zaljubili jedno u drugo. Ona je bila vrlo lepa i ženstvena, vrlo privlačna žena, nije imala nikakvih muških osobina", prisetio se Jan i dodao kako ništa nije posumnjao ni tokom seksa, iako je ona uvek koristila lubrikant.

Pre nego su se venčali pitao je želi li decu, a ona je rekla kako je ta ideja ne privlači previše. Osetio je olakšanje, jer ni on ih nije želio pošto je već imao dvoje iz ranijih brakova. Sve vreme u braku ona je pila kontracepcijske pilule, ili je barem tako njemu govorila, i kupovala uloške.

"Bila je fantastična žena, uvek dobra prema mojoj deci, odlično je kuvala, čistila i peglala, i kako sam onda mogao znati da se rodila kao muškarac", nastavio je i objasnio kako je shvatio o čemu se radi.

Monika je uvek voljela noćne izlaske i oskudnu odeću, koja više otkriva nego pokriva. "Bubu u uho" da mu je supruga možda transseksualac ubacio mu je rođak, a nakon toga Jan se poverio svom sinu koji mu je priznao kako je već ranije čuo glasine da je bila muškarac.

"Nisam više mogao izdržati i jedno veče sam je pitao za to i tek tad mi je napokon priznala kako je rođena kao dečak i da je bila na operaciji pola. Moj svet se srušio u sekundi. Bio sam užasnut, skoro sam umro od šoka. Rekao sam joj da se iseli", priča Jan.

Dodao je kako je ceo slučaj završio na sudu jer Monika nije želela svojevoljno da ode. Sud je odlučio kako može ostati da živi u istoj kući s njim, barem neko vreme, tako da se susreću svaki dan, ali ne razgovaraju.

Kurir.rs/Rachfeed, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track