BEBISITER URADIO JE NEŠTO NEZAMISLIVO NJIHOVOM DETETU: Nije se suočio ni sa kakvom kaznom...

Horor!

BEBISITER URADIO JE NEŠTO NEZAMISLIVO NJIHOVOM DETETU: Nije se suočio ni sa kakvom kaznom...

Ludi svet -

Šta se dešava sa pravnim sistemom u svetu? Upravo sa time se bori jedna porodica iz Oregona kada su postavili fotografiju njihovog zlostavljanog sina na Internet, apelujući na pravdu!

U martu mesecu ostavili su svog 1-godišnjeg sina Džejkoba sa porodičnim prijateljem koja je čuvala dete dok je Ališija Kvini sa svojim partnerom Džošuom Marberijem, izašla na večeru.Kada su se vratili kući, Džejkob je bio zbunjen. Bio je sam u svojoj sobi i plakao je. Muški bebisiter spavao je na kauču. Nekoliko modrica se pojavilo sledećeg dana i zapravo formiralo otisak šake sa desne strane bebinog lica.Odveli su ga kod nekoliko doktora na pregled povreda, a otišli su i u policiju gde je detektiv ustanovio da su povrede nanete detetu mogle da ga ubiju.Džošua je uzjavio nekoliko dana kasnije da mu je bebisiter sve priznao.

Uhapšen odmah? Ne. Prošlo je više od dva meseca. Nije bilo hapšenja.Nisu imali kome da se obrate pa su posegnuli za društvenim mrežama kako bi ispričali svoju priču i podelili fotografije jadnog deteta koje je navodno zlostavljano.Napisao je sledeće:

"Obično porodične probleme zadržavam u krugu porodice vrlo privatno jer mi pažnja ne treba. Ipak ovo je nešto drugačije. Posle dva meseca čekanja, saznali su da su optužbe odbačene jer jednogodišnjak ne može da ispriča i kaže da je zlostavljan, a moj sin nije pokazao da trpi bol ili da je ta osoba "namerno" to uradila", napisao je.Inače to je takav zakon u Oregonu koji se bazira na "pokazivanom bolu" u slučaju da žrtva ne može da priča."Mrtvac ne može da kaže ko ga je ubio. Ipak beba nema ista prava i standard jer ne može da priča??? Pa ne može ni leš", izjavio je Džošua.

(Damn)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja