DECA DUHOVI: Oni opsedaju ova mesta gde su se nekada igrala dok su bila živa!
Foto: Allday

Da se naježiš!

DECA DUHOVI: Oni opsedaju ova mesta gde su se nekada igrala dok su bila živa!

Ludi svet -
Tragedije koje su se desile na nekim mestima, a koje opsedaju deca koja su upravo tu izgubila život

Park. Igralište. Zabavni park. Nekada su deca išla na ova mesta, sada kada su umrla, ona se još uvek vraćaju.

1. Drost Park, Mejpl Hil Groblje, AlabamaDrost Park je tajno igralište doboko sakriveno na groblju Mejpl Hil u Hantsvilu. Meštani su parku dali zlokobni nadimak: Igralište mrtve dece!

foto: Wikipedia
foto: Wikipedia

Prema lokalnoj legendi, polje pored igrališta je mesto gde je serijsk aubica 1940. godine deponovao tela svojih žrtava. Grobovi dece leže na samoj ivici groblja, odmah preko puta.

2. Zabavni park, jezero Šavni, Zapadna Virdžinija

Ovaj zabavni park napušten je nakon dve užasne nesreće. U prvoj, devojčica je umrla dok se vrtela na ljuljašci na pogon. Radnik parka vozeći kamion naleteo je na niz ljuljaški, udario u devojčicu koja je poginula.

Lake Shawnee Amusement Park

Kasnije, dečak se udavio u bazenu parka. Na kraju je napušten 1966. godine, a struktura parka je ostavljena da trune i da se raspada, Sadašnji vlasnik imovine tvrdi da je video devojčicu kako se igra na ljuljaškama.

These hang over the lake

Postoje i drugi, stariji duhovi koji proganjaju ovaj park. U 1780. godini porodica naseljenika uzela je zemljište koje je nekada pripadalo lokalnom plemenu Indijanaca. Dok je otac Mičel Glin bio u lovu, njegova deca ubijena su od strane Indijanaca, jedan po jedan. Njegov najmlađi dečak i devojčica su napadnuti i ubijeni, dok je najstariji sin otet, a zatim spaljen na lomači.

3. Škola Sveti Ignasije, Vinepeg, Kanada

Deca u ovoj školi beže od jednog posebnog predmeta iz igrališta. Naime oni tvrde da mala devojčica proganja penjalicu nakon što je pala sa nje i poginula. Ljudi koji su bili na penjalici tvrde da su osetili hladne ruke kako ih vuku za noge na dole.

4. Basa Vila Pab, Brajdnort, Engleska

Tokom 1600-ih godina, dvoje dece igralo je bezopasnu igru žmurke u Magpi Hausu, kafani, pored reke Severn. Dok je njihova majka izašla, deca su se zaključala u podrumu, reka je naglo došla i poplavila podrum kafane, a deca su se udavila.

Današnji posetioci ovog paba koji se sada zove Basa Vila, kažu da osećaju prisustvo duhova kada krenu u podrum. Čak i jedan snimak sa bezbednosne kamere iz paba pokazuje kako naočare same od sebe padaju sa police. Možda su to zaista bila deca koja se igraju ili njihova uznemirana majka koja ih još uvek traži.

(AllDay)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track