ZAHVALJIVAO JE MAJCI NA SVEMU ŠTO JE UČINILA ZA NJEGA: Ali sačekajte da vidite celu priču!
Foto: Jutjub

Emotivno

ZAHVALJIVAO JE MAJCI NA SVEMU ŠTO JE UČINILA ZA NJEGA: Ali sačekajte da vidite celu priču!

Ludi svet -

Davne 1992. godine porodica Lin izgubila je oca. Otišao je da proveri životinje na farmi i nikada se nije vratio.

Bik ga je smrvio na smrt. Malo je reći da je porodica bila slomljena. Teret da sama vodi računa o 5 dečaka, pao je na majku. Ni u jednom trenutku nije odustala niti se nešto raspalo u porodici. Ona je nekako, prema priči njenog sina, uspevala da skrpi kraj s krajem i uspela je da vidi kako svi oni uspevaju u životu.

Oni nikada nisu zaboravili šta je njihova majka uradila za njih u životu. Čak i kada je obolela od Alchajmera, momci su razumeli i ako su znali da je teško, vodili su računa o njoj, bio je red na njih da pokažu ljubav i požrtvovanost.Tada je jedan od Lin muškaraca došao na ideju. Odlučili su da restauriraju očev stari kamionet. Morali su da očiste dve decenije prljavštine, a trebalo im je dve godine da ga dovedu u red. Oni nisu znali da li će to pomoći njihovoj majci da povrati neka sećanja.

Ono što ih je držalo kroz ceo projekat bilo je to što će ukazati čast majci i ocu. Pokazali su kamionet majci u suzama. Odali su počast ženi koja je prošla sito i rešeto kako bi njih odgajila, sama.

(Viral Stories)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track