(VIDEO) Doktor ga je spasao na rođenju, a 30 godina posle, sudbina se poigrala sa njima

Neverovatan život

(VIDEO) Doktor ga je spasao na rođenju, a 30 godina posle, sudbina se poigrala sa njima

Ludi svet -
Na autoputu usred Kalifornije dogodila se nesreća, a oba su automobila bila u plamenu

Kada je pre 30 godina spasio nedonošče, doktor Majkl Šenon nije ni sanjao da će mu taj dečak jednoga dana spasiti život usred fatalne prometne nesreće…

Mladi bolničar Kris Troki pre nekoliko je godina imao još jednu od hitnih intervencija. Na autoputu usred Kalifornije dogodila se nesreća, a oba su automobila bila u plamenu. U jedan od njih uvukao se bolničar Troki i u poslednji trenutak izvukao vozača.

On je preživeo, a sledećih je 45 dana proveo u bolnici na oporavku. Kada je bio u prolasku bolnicom, Troki je zavirio u dokumentaciju čoveka kojeg je spasio i zaprepastio se. Bio je to doktor koji je njemu spasio život kada se rodio.

Naime, Troki je rođen kao nedonošće i težio je tek 1,5kg, a doktori su mu davali tek 50 odsto šansi da će preživeti.Doktor Šanon uz malog Majkla ostao celu noć sve dok se dečaku nije stabiliziralo stanje i Troki je to vrlo dobro znao iz priča svojih roditelja.

"Neverovatno je sve pacijente gledati kako rastu. Ali, videti kako neko od njih dolazi u tvoj život u trenutku kad je on u opasnosti je potpuno fantastično", izjavio je doktor Šenon.

Bolničar Troki danas je i sam otac, a za pedijatra su odabrali, pogađate, Majkla Šenona.

http://www.youtube.com/watch?v=F8_olzIKWhE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track