DOKTORI SU HIPNOTISALI POTPUNO NORMALAN PAR 1960. GODINE: Ono što se desilo je potpuno nerealno!
Foto: Boredomtherapy

Susret!

DOKTORI SU HIPNOTISALI POTPUNO NORMALAN PAR 1960. GODINE: Ono što se desilo je potpuno nerealno!

Ludi svet -

Da li verujete u život na drugim planetama? Napredovanjem u istraživanju svemira omogućeno nam je da bliže nego ikada vidimo dokaze života u univerzumu.

Ipak, neki ljudi veruju da ove forme vanzemaljskog života već uveliko dolaze na Zemlju u posetu.Priče o vanzemaljskim otmicama sada su uobičajena stvar, ali to nije bio slučaj 60-ih godina, kada je ovaj potpuno normalan par otišao na romantični vikend, a vratio se sa pričom zbog koje ćete stalno gledati u nebo.Beti i Berni Hil vraćali su se kući u Nju Hempšir nakon vikenda koji su proveli na Nijagarinim vodopadima, kada su se njihovi životi zauvek promenili.

Leteći brod, nepoznata letelica sletela je tačno ispred njihovog automobila i blokirala im je put do kuće.

Barni je izašao iz automobila kako bi video o čemu se radi i tvrdi da je video nekoliko humanoidnih figura unutar nečega što bi on opisao kao "leteća palačinka". Onda je sve postalo magla...

Sledeće čega se par seća jeste da su bili kod kuće, a dva sata su prošla. Ovo je bio prvi prijavljeni incident vanzemaljske otmice, a istina je tek počela da se otkriva.

Konstantno su imali noćne more i proganjalo ih je "nestalo vreme", pa je par rešio da se podvrgne hipnoterapiji. Ono što su otkrili tokok ovih sesija bilo je zaista šokantno!

Možete, ali i ne morate da verujete u priču Hilovih, ali nema sumnje da se nešto dogodilo te noći, na tom putu. Da li postoji savršeno logično objašnjenje, ili je ovo zaista prvi zabeleženi susret sa vanzemaljskim životom?

(Boredom Therapy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track