DOKTORI U ŠOKU: Ona je jedina žena na svetu koja je zatrudnela ANALNIM seksom, ALI STVARNO!
Foto: Shutterstock

Šok

DOKTORI U ŠOKU: Ona je jedina žena na svetu koja je zatrudnela ANALNIM seksom, ALI STVARNO!

Ludi svet -

Ostala je u drugom stanju, a imala je samo analni seks. Doktori su u šoku, jer je ova pojava do sada važila za medicinski nemoguću.

Dr Brajan Stiksner je objasnio da je jedna njegova pacijentkinja patila od poremećaja koji se naziva kloakalna malformacija. Ovo stanje je urođeno i karakteristično za žene, piše Independent.

Naime, kloaka je zadnji deo creva u koji se ulivaju sistemi organa za izlučivanje i razmnožavanje, ali kod nekih životinja. U ovom slučaju, radi se o tome da je kod žene grlić materice povezan sa debelim crevom zasebnim kanalom, a isti slučaj je i sa urinarnim kanalom. Samim tim, sve izlučevine završavaju blizu analnog otvora, koji se smatra i jedinim slobodnim izlazom.

Kloakalna malformacija se dijagnostikuje već pri rođenju i odmah bi trebalo pristupiti operaciji.

Ipak, kod ove žene se operacija zakomplikovala i kanali nisu pravilno odvojeni. Kada je ostala u drugom stanju, shvatila je da ima veliki problem.

"Znali smo za njen slučaj i pratili smo ga više od deset godina. Ipak, kad smo otkrili trudnoću i zaključili da je ostala u drugom stanju putem analnog seksa, bili smo šokirani. Ovakva trudnoća postoji samo u knjigama i tek sada se može reći da spada u najređe pojave na svetu", pojašnjava dr Stiksner.

Kako je trudnoća odmicala, doktori su počeli da razmatraju koji je to najbolji način da sačuvaju život i majke i deteta pri porođaju. Složili su se da je najsigurnija opcija carski rez, jer je pitanje da li bi dete moglo pravilno da izađe kroz analni otvor.

"Nema razloga za zabrinutost. Klaokalna malformacija se dešava u jednom od 50.000 slučajeva i efikasno se rešava operacijom. Ovo je samo specifično redak slučaj, pa žene ne treba da strahuju", dodaje dr Stiksner.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track