(FOTO) ISPOVEST ŽENE KOJA ŽIVI KAO VAMPIR: Pijem KRV svog dečka! Osećaj je kao kada imaš SEKS
Foto: Printskrin/Instagram

Jezivo

(FOTO) ISPOVEST ŽENE KOJA ŽIVI KAO VAMPIR: Pijem KRV svog dečka! Osećaj je kao kada imaš SEKS

Ludi svet -

Džordžina Kondon jedina je vampirica u Australiji. Uvek je bleda i žedna krvi na koju se 'navukla' još kao tinejdžerka dok je gledala serije o vampirima

Osim toga, ona boluje od retke nasledne bolesti - talasemije - zbog koje joj preti anemija i manjak gvožđa. Takođe, pati od solarnog dermatitisa zbog čega na sunce nije izašla već 20 godina.

"Bez krvi, postanem razdražljiva i letargična, samo želim da spavam", započinje svoju priču ova devojka. Ona svoju potrebu za krvlju upoređuje sa seksom.

"Sličan je osećaj. Sve se vrti oko uzbuđenja i zadovoljstva" objasnila je Džordžina.

Njen dečko Zamel, s kojim je u vezi oko tri godine, dopušta joj da pije njegovu krv ravno iz rane koju napravi sterilnim žiletom.

"Ne pijem njegovu krv svaki dan jer bi imao previše ožiljaka na telu pa to činim jednom nedeljno, ali nemamo neko određeno vreme poput onog za večeru, bilo bi to previše čudno", rekla je Kondonova dodajući da mrzi samu sebe zbog boli koju uzrokuje Zamelu.

Ipak, kaže da ne želi da uzima tuđu krv jer bi to bilo kao da ga vara.

"Ne želim to. Prilazili su mi ljudi koji su hjeli biti donori, ali jednostavno nisam zainteresovana". Opsesiju krvlju razvila je još kao dete gledajući serije i filmove o vampirima.

"Pretvarala sam se da sam likovi iz tih serija, šminkala se, oblačila kostime. No to nije bilo dovoljno. S 13 godina počela sam da se sečem i pijem vlastitu krv", rekla je Džordžina koja je tuđu krv okusila sa 17 godina kada je jedna devojka iz društva pristala biti donor.

"Znam da je njoj to bilo nešto poput izazova i da je esktremnim ponašanje htela privući pažnju, ali ja sam se navukla. Znala sam da mi se sviđa ukus krvi".

U mladosti je počela izlaziti u gotičke klubove i na balove vampira gde je upoznavala muškarce koje je privlačila njena potreba za krvlju.

"U tom periodu sam vrlo lako mogla naći donora, svi muškarci su se nudili", otkrila je vampirica iz Australije.Porodica je prihvatila njenu neobičnu naviku.

"Moja me porodica me voli, ne misle da sam luda. Baš suprotno, ohrabruju me, a rekli su mi da je dobro što sam progovorila o tome kakva sam".

(daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track