(FOTO) MOJ MUŽ JE ČOVEK SLON: Kosti i organi ne prestaju da mu RASTU i može da UMRE svakog trenutka!
Foto: Profimedia

Jezivo

(FOTO) MOJ MUŽ JE ČOVEK SLON: Kosti i organi ne prestaju da mu RASTU i može da UMRE svakog trenutka!

Ludi svet -

Žena se udala za čoveka koji boluje od sindroma poznatog kao “čovek-slon“, a njegova bolest je nimalo ne plaši. Ova bolest dovodi do toga da kosti i organi njenog muža ne prestaju da rastu, a ovakvo stanje će ga u jednom trenutku ubiti.

Andži Ričards je upoznala Brajana preko sajta za izlaske pre sedam godina. On ima Potreus sindrom, redak poremećaj koji je bio inspiracija za film “Čovek slon”. Njegovi deformiteti je nisu odbijali, a njemu su doktori predviđali da će živeti do 18. godine. Sada kada proslavljaju četvrtu godišnjicu braka, svesni su da bi Brajan mogao da umre u bilo kom trenutku.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Odrasla sam u okruženju gde nije bilo bitno kako ko izgleda. Njegova bolest i hendikep me ne plaše. Brajan je veoma pažljiv i divan čovek. Kada smo počeli da se zabavljamo on je vozio tri sata da bi došao na rođendan moje ćerke. Čak joj je napravio i drvenog pingvina koji je njena omiljena igračka", kaže Andži.

Brajan je zbog svog izgleda često bio maltretiran, a mnoge potencijalne devojke je odbijala njegova bolest.

"Ljudima se obične ne sviđa kako izgledam, ali Andži je bila drugačija. Ona gleda čovekovu unutrašnju lepotu. Pre nje uopšte nisam osetio šta je to ljubav", rekao je. Od kada su se venčali on je bio taj koji je ostajao kod kuće, kako bi čuvao njenu ćerku Samantu i kako bi joj pomagao oko školskih obaveza. Brajan ima problem da se sa štakama kreće uskim hodnicima u kući.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Porodica se nada da će se uskoro preseliti u specijalan stan koji će biti prilagođen njegovim potrebama. Njemu je bolest dijagnostikovana kada je imao tri godine, a šanse da se neko rodi sa ovakvim stanjem je jedan u milion. Njegovo stanje se pogoršalo tokom puberteta, pa je u tom periodu bio na brojnim operacijama.

Prošao je kroz 41 operaciju kako bi mogao da ima kvalitetan način života. U školi su ga zlostavljali i nazivali “ružnim” što je dovelo do njegove depresije. Kada je imao 18 godina, majka mu je pomogla da shvati ko je i da nauči da voli sebe.

"Što sam stariji to imam više problema ali se trudim da ostanem pozitivan", rekao je on.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja