(FOTO) ZAVIRITE NA TAJNU SEKS ŽURKU BOGATAŠA Ovde je veče 1.700 evra, a pod maskama se dešava svašta
Foto: Printskrin/Vimeo

Iznenadićete se

(FOTO) ZAVIRITE NA TAJNU SEKS ŽURKU BOGATAŠA Ovde je veče 1.700 evra, a pod maskama se dešava svašta

Ludi svet -

Jedan od najluskuznijih i nasjkupljih seks klubova u svetu, otvorio je svoje odaje kako bi se planeta uverila u ono što ovaj mistični prostor u Los Anđelesu nudi znatiželjnima i bogatima. Međutim, ako želite da prisustvujete ovakvom provodu, neophodno je da platite 1.700 evra za noć.

Takođe, do Snctm seks kluba ćete morati da obezbedite prevoz, avionom do Los Anđelesa, a tamo vam je domaćin obezbedio i poseban, gala tretman ako platite oko 70.000 evra – pristup u sve sobe i privilegije u orgijama.Muškarci plaćaju 1.700 evra ako dođu sami, a 1.500 ukoliko sa sobom dovedu i žensku osobu. Damama je ulaz besplatan, ali moraju unapred da bude proverene (pregledane). Reporter Njujork Posta Heder Hojsvirt je imala priliku da uđe u ovaj privilegovani krug ljudi koji se okupljaju radi uživanja u seksu, razmeni partnerima, ali i probanja razboraznih fantazija i orgija pod maskama.

Foto: Printskrin/Vimeo
Foto: Printskrin/Vimeo

Bila je jedna od 99 gostiju koji su mogli da gledaju uživo “trojku”, ali i čuveni šou “seks paljenja”.

"Oko nas su uglavnom mnogo mladih, lepih žena… modela. Mladih stručnjaka, glumica koje se šepure u zanosnom donjem vešu. Naravno, na oduševljenje starijih muškaraca u smokinzima."

"Jedna 20-godišnja plavuša puzi po tepihu sa samo crvenom čipkom i maskom na licu. Maskom svinje.Rečenice koje je Heder delila sa čitaocima, postale su sve uzbudljivije."

Foto: Printskrin/Vimeo
Foto: Printskrin/Vimeo

" One druge, takođe mlade devojke nose metalne grudnjake i crne bedževe na kojima piše “pojedi me” ili “dodirni me”."

"Tu je i jedan čovek koji se zove”Bunnyman”, sa maskom i zečijim ušima koji devojke uči pozama i demonstrira “japansko ropstvo devojaka”.

"Ova priča se ne održava često. Prilično je ekskluzivna, što znači da recimo u elitnom klubu članstvo imaju samo 11 muškaraca i jedna žena. Tu su od muzičara, osvajača Gremi nagrada do visoko-uspešnih biznismena", reči suDejmona Lounera, mozga ovih dešavanja, koji je sa projektom skupih seks večeri došao na ideju 2013. godine.

Žurke, orgije, kako god hoćete se održavaju jednom mesečno. Uglavnom u Los Anđelesu, dok klub ponekad zna da organizuje veče i u Njujorku.

Klub najperverznijih fantazija, možemo i tako da ga nazovemo. Naročito kada pogledamo video, koji u samo jednoj reči može da bude opisan – neobjašnjiv.

Foto: Printskrin/Vimeo
Foto: Printskrin/Vimeo

(EPK/Telegraf.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track