HOROR: Čovek se kune da ga proganjaju duhovi iz laptopa
Foto: Profimedia

Potpuno bizarno

HOROR: Čovek se kune da ga proganjaju duhovi iz laptopa

Ludi svet -
Vlasnik je prvi put shvatio da mu je laptop uklet kada je se sva muzika u njegovom ajtjunsu pretvorila u strašnu i misterioznu

Ako želite da kupite jeftin laptop, sa nekoliko mana...ne tražite dalje. Beli Mekbuk sa 2ghz procesorom i 4GB RAM memorije i da UKLET je. Možete ga naći na Ebay sajtu, a u vreme dok ovo pišemo ima preko 35 ponuda po ceni od 182 dolara.

Vlasnik kaže da misli da je laptop postao uklet kada ga je jednom prilikom slučajno ostavio na groblju koje se, verovali ili ne, nalazi pored napuštene mentalne institucije. Kada se vratio po njega, bio je upaljen i svirao je Betovena. Od tada uvrnute stvari su počele da se dešavaju. Prvo su se sve pesme pretvorile u strašnu muziku, da bi se onda i slika na desktopu promenila u strašnu fotografiju. Takođe, da bi stvar još više bila strašna, vlasnik kaže da je video laptop kako levitira, a ponekada se sam otvarao i zatvarao kao da želi nešto da kaže.

Vlasnik je pokušao da „očisti“ laptop, ali su ga iz svake radnje za kompjutere „nežno“ izbacivali napolje.

Ako neko veruje u ovu priču i misli da mu je super da ima svog privatnog duha, onda izvolite i licitirajte za ovaj ukleti laptop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track