HTELA JE DA PROTEGNE NOGE TOKOM LETA: A sada joj je doživotno zabranjen ulazak u avione
Foto: Twitter/screenshot

Situacija eksalirala

HTELA JE DA PROTEGNE NOGE TOKOM LETA: A sada joj je doživotno zabranjen ulazak u avione

Ludi svet -
Bridžit Nire doživotno je zabranjen ulazak u avione britanske avio kompanije jer je ušla u raspravu sa putnikom koji je sedeo pored nje.

Modna stilistkinja Bridžit Nire (33) dobila je zabranu za ulazak u avione "British Airways" kompanije samo zato što je često ustajala da protegne noge tokom višečasovnog leta od Londona do Dubaija. Putniku, koji je do nje sedeo, zasmetalo je njeno šetkanje, pa su ušli u manju raspravu, a nakon toga je osoblje aviona vezalo putnicu plastičnim lisicama.

“I dalje imam modrice. Osećam se poniženo. Sve je počelo kada mi je taj čovek rekao da sednem, a ja sam mu odgovorila da imam prava da ustanem i prošetam zbog svog zdravlja. Situacija je eksalirala u raspravu”

Posada je Bridžit kasnije premestila na prva dva sedišta, rekavši joj da je previše agresivna i da je verovatno previše popila. Bridžit je pozvala majku da joj organizuje povratak drugom kompanijom, a sada traži 350 funti od povratne karte od Britiš Ervejsa.

“Naše mušterije i posada zaslužuju da uživaju u svojim letovima, a ne da im neko remeti mir”, bilo je jedino što su iz ove kompanije rekli.

(Dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track