HTELI SU DA SRUŠE STARU NAPUŠTENU KUĆU: Onda su pronašli ove stvari skrivene u podrumu! Horor!
Foto: Facebook

Neverovatno!

HTELI SU DA SRUŠE STARU NAPUŠTENU KUĆU: Onda su pronašli ove stvari skrivene u podrumu! Horor!

Ludi svet -

U Londonu, stara, napuštena kuća trebala je da se ruši. Ipak, pre nego što su počeli, čudan kovčeg otkriven je u podrumu.

Izgledalo je kao da je kovčeg star nekoliko vekova. Njegov sadržaj delovao je kao da je iz horor filma.

Kovčeg je sadržao nekih 5.000 primeraka bizarnih biljaka i životinja. Tu su se nalazile i anatomske slike i instrumenti za sečenje.

Jeziva kolekcija i njena istorija izgledala je kao misterija.

Kovčeg je navodno pripadao Tomasu Teodoru Merilinu koji je rođen 1782. godine u Engleskoj. On je bio ekspert za kriptozoologiju (nauka o mističnim stvorenjima). On je proveo većinu svog života izučavajući fantastična i izumrla bića i radeći eksperimente u svom podrumu.

Izložba "Merilinova kriptovana kolekcija" je sada svetski poznata i prikazuje se u Londonu. Neki eksperti bili su poprilično skeptični kada su u pitanju koreni izložbe i to sa pravom...

Aleks CF, kustos ovih stvari je zapravo onaj koji je stvorio ove predmete i izmislio njihovu "istoriju". Umetnik iz Londona radi kao autor i ilustrator, a ovaj projekat mu je bio veliki "proboj".

Iako je sve ovo samo iluzija i neki se osećaju pomalo prevarenim, ne oduzima osećaj da je ovo jeziva kolekcija.

Istina ili ne, ova kolekcija je jako intrigantna za istraživanje, a Aleks se baš pobrinuo da pokaže sav svoj talenat, tako da ne možete baš da se iznervirate zbog toga.(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track