IMA NA STOTINE TUMORA, ŽIVI SA NEOPISIVIM BOLOM: Porede ga sa ČUDOVIŠTEM, a rođeni sin ga se PLAŠI
Foto: Printskrin/Jutjub

Jezivo

IMA NA STOTINE TUMORA, ŽIVI SA NEOPISIVIM BOLOM: Porede ga sa ČUDOVIŠTEM, a rođeni sin ga se PLAŠI

Ludi svet -

Šadot Hosain (47) pati od teškog genetskog poremećaja. On ima na stotine tumora koji mu pokrivaju celo telo. Veruje se da pati od neurofibromatoze, što dovodi do toga da se na njegovom telu pojavljuju nekancerogene kvržice.

Šadotu je potrebna operacija koja će mu kloniti tumore i spasiti vid. Tumori su poprilično veliki, tako da on ne može da nosi odeću i ima poteškoća da se hrani. Izgleda toliko jezivo da se i njegov sin Abdulah (12) plaši da ga pogleda.Ovaj otac troje dece živi u Bangladešu i rekao je da mu je teško da živi sa bolom koji oseća.

"Ne mogu da idem napolje, jer me se deca plaše i zovu me čudovište. Nisam oduvek bio ovakav. Kao mladić bio sam veoma zgodan", kaže nesrećni čovek.

Foto: Printskrin/Jutjub
Foto: Printskrin/Jutjub

Kaže da njegov sin Abdulah ne razgovara sa njim. Ističe da ga razume jer on ne može ništa da učini za njega i porodicu. Morao je da napusti posao jer zbog svog svoje bolesti više nije bio u stanju da radi. Bez redovnih prihoda ne može da priušti lekove i uklanjanje tumora.Njegova supruga (39) je videla pogoršanje njegovog stanja i šta je nedostatak sredstava uradio porodici.

"On sada više ništa ne može da radi. Čak mu je potrebna pomoć i da promeni odeću i da ide u toalet. Seljaci su nam donosili odeću, pošto ja ne mogu da zaradim za život. Moj suprug je bolestan i moram da prihvatim tu činjenicu. Naše dve ćerke su se udale, a zbog novca ne mogu sina da pošaljem u školu", kaže ona.

Kada je prvi put upoznao svoju ženu Šadot je već tada imao tumore ali je još uvek mogao da vodi normalan život.Prvi tumor je primetio sa 13 godina, a u poslednjih pet njegovo stanje se znatno pogoršalo, jer ne može da vidi kako treba.

Foto: Printskrin/Jutjub
Foto: Printskrin/Jutjub

Doktor Mahmudul Hasan kaže da nikada nije video pacijenta sa ovakvim stanjem. Porodica je bez novca za lečenje i primorani su da se oslanjaju na ljude dobre volje. Lokalni socijalni radnik je pokrenuo kampanju za prikupljanje novca na Šadotovo ime i zahvaljujući njemu Šadot će otići na Nacionalni institut u Daki na pregled kako bi mu postavili punu dijagnozu.

"Molim boga da moj muž ozdravi, da ne moram ostatak svog života da živim kao udovica", kaže njegova žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track