KOMŠIJA IZ PAKLA I ISTINITA PRIČA: Ono šta je pronađeno u kući ovog čoveka je zastrašujuće!
Foto: Viralnova

Užas!

KOMŠIJA IZ PAKLA I ISTINITA PRIČA: Ono šta je pronađeno u kući ovog čoveka je zastrašujuće!

Ludi svet -
Dok ste odrastali, sigurni smo da ste imali bar jednog jezivog i strašnog komšiju. Znate onog koji jednostavno deluje pomalo ludo - možda ne baš na način "ubiću te bez razloga", ali je svakako bizaran.

Kada gledate sa ove distance verovatno taj strah možete da prepišete činjenici da ste bili mladi i niste mnogo znali o svetu. Za redditora SomeKindOfHypnotist, ipak, njegova opsesija o jezivom komšiji je zapravo ništa naspram onoga šta se zaista dešavalo u toj kući!Redditor je rekao da je kuča u kojoj je odrastao bila odmah pored kuće jednog starijeg gospodina, poznatog kao Kriki.

Iako je bilo dosta čudnih stvari vezanih za Krikija, jedna od najuvrnutijih je ta što je delovalo kao da je imao bezbroj mačaka i pasa koji su bili na njegovom imanju. Gledajući spolja izgledalo je kao da Kriki živi u bedi, ali ovaj Redditor kaže da je on zapravo bio vlasnik nekoliko imovina po gradu.Kriki nikada nije pričao ni sa kim, a jedino je napuštao kuću kada ide do prodavnice. Tamo bi kupovao hranu za životinje, grođže i 12 limenki pepsija svake nedelje. Račun mu je uvek iznosio 100 dolara.

Kada se korisnik reddita odselio, treći sprat Krikijeve kuće se srušio. Tada se i on odselio u prikolicu koja je bila parkirana na njegovom imanju. Nedugo posle, njegova kuća je misteriozno izgorela do temelja. Nekoliko godina kasnije, kriki je odveden u starački dom od strane države. Otac ovog korisnika Reddita iz čista mira jednoga dana primio je telefonski poziv, a osoba s druge strane bila je Krikijeva sestra. Zamolila ga je da ode do imanja da ga proveri kako bi ga ona prodala.Njegov otac se složio, ali ono što je pronašao u prikolici i Krikijevim ostalim automobilima bilo je kao noćna mora.

Otkrio je gomile i gomile sanduka, od kojih je svaki sadržao trule ili mumificirane ostatke mačke ili psa.

Neki ostaci životinja bili su u kartonskim kutijama, a neki samo ubačeni u crne kese za đubre.

Ne možemo ni da zamislimo koliko je užasan smrad bio.

Životinje koje nisu stigle do kutija ili kesa za đubre jednostavno su se raspale tamo gde su i pale.

Iako je teško reći, ali izgleda da je Kriki ubio većinu životinja.

Sve što je ostalo od Krikijeve kuće je ova gomkila đubreta, šuta i pepela. ne bi nas iznenadilo da su pronađeni i neki ljudski ostaci tu negde.

Samo zamislite odrastanje odmah pored ovog ludila. Ovaj redditor nije rekao šta se desilo sa Krikijem kada je odveden u samački dom. Sve što možemo jeste da se nadamo da je ovaj poremećeni čovek dobio pomoć koja mu je bila potrebna.

(ViralNova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track