KUPILI MEDVEDIĆA JEFTINO NA BUVLJAKU: Kad su na Ibeju pročitali koliko košta...
Foto: Printskrin

Obogatili se

KUPILI MEDVEDIĆA JEFTINO NA BUVLJAKU: Kad su na Ibeju pročitali koliko košta...

Ludi svet -
Lia Rodžers i Rajan Flenegen prodavali su plišane igračke na sajmu, ali su u jednom trenutku primetili ljubičastog plišanog medvedića na štandu drugog prodavca

Jedan britanski par kupio je plišanog medvedića ‘Beanie Baby’ za 10 funti (nešto manje od 14 evra) na buvljoj pijaci, a kasnije su shvatili kako on zapravo vredi 62.500 funti (oko 86.500 evra). Lia Rodžers i Rajan Flenegen prodavali su plišane igračke na sajmu, ali su u jednom trenutku primetili ljubičastog plišanog medvedića na štandu drugog prodavca.

foto: Printskrin
foto: Printskrin

Kao bivši kolekicionar, Rajan je prepoznao da je reč o ograničenom izdanju Princeza Dajana Di Bini Bejbi – jednom od najtraženijih medvedića u zbirci, koji može da vredi dosta novca. Ipak, mladić je bio zapanjen kada je saznao kako je medvedić bio jedan od samo 100 napravljenih u celom svetu i da je njegova trenutna vrednost na Ibeju preko 60.000 funti.

Ovo posebno izdanje medvedića napravljeno je 1997. godine kada je princeza Dajana preminula. Izdanje uključuje i pesmu na etiketi. Par se sada nada da će uspeti da proda ovog vrednog plišanca kako bi zaradili za zalog za kuću koju planiraju da kupe.

(Doznajemo.com/RTL)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track