NJEGOVA ŽENA I NEROĐENA BEBA SU ŽIVI POJEDENI: Način na koji se osvetio je herojsko delo!
Foto: Facebook

Tragedija!

NJEGOVA ŽENA I NEROĐENA BEBA SU ŽIVI POJEDENI: Način na koji se osvetio je herojsko delo!

Ludi svet -

Mubarak Batambuze još uvek ne spava noćima kada pomisli na sve što se dogodilo sa njegovom ženom 2014. godine. To je nešto što ne bi poželeo ni najgorem neprijatelju i još uvek ne može da sredi svoj život.

Bio je to topao i sunčan dan kada je Mubarakova žena, Demeterija nabire, otišla iz sela u Ugandi kako bi donela vodu sa obližnjeg jezera Kijoga. Ona i grupa lokalnih žena punile su ćupove vodom dok je krokodil sa druge strane jezera posmatrao. Polako je počeo da se pomera ispod površine vode do mesta gde je Demeterija stajala. Bukvalno odjednom, krokodil je izleteo iz vode i skočio na Demeteriju, oborivši je na zemlju dok je zabijao zube u njeno telo.

Krvi je bilo svuda. Ostale žene su vrištale od straha i horora dok su nemoćno posmatrale. Krokodil j epovukao Demeteriju u vodu i počeo nemilosrdno da kida njeno telo. U roku od nekoliko minuta, krokodil je brzo otplivao od dela gde je ubio. Iako njeno telo nije pronađeno do danas, nema sumnje da je Demeterija živa pojedena.

Kada su vesti o tragediji stigle do Mubaraka, on je odmah počeo da plače. Nije mu padalo na pamet da će izgubiti ženu tako brzo i odjednom. Čak nije bilo ni tela koje bi mogao da sahrani. Ono što je učinilo tragediju još većom jeste da je Demeterija bila trudna sa njihovim prvim detetom. Za Mubaraka, to je bio gubitak dva života. Bio je toliko slomljen da je tražio i osvetu nad krokodilom.Meseci su prošli i jednog dana prijatelj je pozvao Mubaraka da ga informiše da su pronašli krokodila koji je najverovatnije odgovoran za smrt njegove žene i nerođenog deteta. Mubarak je požurio na lice mesta i video ogromnog i moćnog krokodila. Zver je bila ogromna. On je počeo da ga gađa kamenjem i da ga bode štapom. Ali ovi pokušaji da naškodi krokodilu ništa nisu uradili.

Mubarak je odlučio da treba da ima drugačiji pristup i zatražio je pomoć od kovača koji je konstruisao vrlo oštro i smrtonosno koplje. Kada se Mubarak vratio do dela gde je krokodil bio, prijatelji su pokušali da ga upozore. Insistirali su da koplje neće biti dovoljno da ubije krokodila. Mubaraka nije bilo briga; on je bio rešen da se osveti čak i ako rizikuje svoj život. Dok su njegovi prijatelji nastavili da krokodila gađaju kamenjem, Mubarak je naciljao kopljem i probo ga je sa desne strane. Trebalo mu je skoro sat i po vremena kako bi uspešno ubio zver koja mu je ubila ženu i nerođeno dete.Kada je zadao smrtonosni udarac, Mubarak je zaplakao nad telom krokodila. Vratio se u selo i bio je prozvan herojem zbog svog hrabrog dela. Mrtvi krokodil odveden je kod lokalnog veterinara, koji je izvršio autopsiju i pronašao ljudsku kost u stomaku reptila, što je sugerisalo da je on zaista ubio Mubarakovu ženu-Koliko god da je tragična ova priča, Mubarak će uvek imati sećanje na svoju suprugu i vreme koje je proveo sa njom. On je pravi heroj jer je osigurao da niko više ne bude povređen i da proživi takvo iskustvo da izgubi voljenu osobu od zveri!(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track