ONO ŠTO JE OVAJ ČOVEK VIDEO U SEVERNOJ KOREJI JE POTPUNO LUDO: Ne razumemo šta se dešava!

ONO ŠTO JE OVAJ ČOVEK VIDEO U SEVERNOJ KOREJI JE POTPUNO LUDO: Ne razumemo šta se dešava!

Ludi svet -

Severna koreja ima reputaciju najpovučenije zemlje na svetu. Zbog toga, ima toliko toga o svakodnevnom životu Severne Koreje što mi ne znamo, a ono malo informacija koje sakupimo dolazi od izbeglica i vrlo malo turista kojima je dozvoljeno da posete ovu zemlju.

Jedan od tih turista bio je Reditor redseedit. On je posetio Severnu Koreju tokom leta 2012. godine. Kada je došao kući, pregledao je slike kada je naišao na nešto čudno.Ova fotografija nastala je na Taesongsan Revolucionarnom groblju koje se nalazi na vrhu planine i gleda na glavni grad Piongjang.

Uživajući u pogledu, napravio je i nekoliko fotografija okruženja. Kada je bolje pogledao fotografije, primetio je nešto čudno. Da li vidite?

Kada je zumirao, otkrio je je nešto što je ličilo na roler koster, osim što su šine bile pune ljudi. Šta se uopšte ovde dešava?

Ovde možete da vidite kako se šine nastavlaju i ulaze u šumu.

Kada je otkrio ovaj čudni rolerkoster, počeo je malo da se raspituje. Navodno, ono što vidimo na slici je Taesongsan Zabavni park. Koster je bio pod izgradnjom većinu 2012. godine i otvorio se sledeće godine.

(ViralNova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track