OVO JE NEVEROVATNO! Kada budete videli kako ovaj čovek izgleda danas, pašće vam vilica!
Foto: Hefty

Sudbina!

OVO JE NEVEROVATNO! Kada budete videli kako ovaj čovek izgleda danas, pašće vam vilica!

Ludi svet -

U svetu koji je prepun grozote i gde su svi ljudi na ivici da izgube nadu u ljubaznost i dobrotu, teško je verovati da zaista postoje heroji.

Oni obično žive među nama i mi ih ni ne primećujemo. Ta neprimetnost nije bila omogućena ovom čoveku: Mič Hanter, bivši vojnik iz Indijane, pokazao je neverovatnu hrabrost i platio je visoku cenu za to.

Mič je oduvek bio sportista, što je bio razlog zašto je i odlučio da postane vojnik. Verovatno mislite da je ovo jedna od najopasnijih profesija. Ali, na dan kada se Mičov život potpuno promenio, on nije bio u uniformi. Ovaj 30-godišnjak bio je u kolima i išao je kući sa parom koji je poznavao. Odjednom, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i udario je u banderu. Koristeći svu svoju snagu, Mič je uspeo da izvuče vozačevog prijatelja od opasnosti. U tom trenutku bandera je počela da pada i udarila tačno u njega.

Danima se Mič borio za život u bolnici. Kada je povratio svest, primio je užasne vesti: Izgubio je nogu od električnog udara. Njegovi prsti su morali da se ušivaju nazad na ruku.

Ipak, najgori deo bio je kada se Mič pogledao u ogledalo.

Njegovo lice bilo je potpuno uništeno. Mislio je da će se njegovo dvoje dece preplašiti kada ga budu videli. Nije želeo da misle da im je otac čudovište. Radije bi umro nego da ih uplaši na takav način.

Doktori su onda predložili operaciju koja je pokušana samo dva puta do sada: Mič je trebalo da radi transplataciju lica. Na početku se dvoumio. Da li će nečije lice odgovarati njemu? Ipak je shvatio da mora da rizikuje. Želeo je svoj normalan život opet sa svojom decom. I iznad svega želeo je da ide na mesta gde neće svi gledati u njega.

S obzirom da procedura nije bila baš poznata, doktori nisu znali koliko će dobra biti transplatacija. Takođe je postojala šansa da Mičovo telo odbije stranu kožu.

Ipak, brige su bile nepotrebne. Mičevo novo lice mu je u potpunosti odgovaralo.

Uskoro, njegova brada je izrasla i pokrila je ožiljke na vratu od operacije.

Sada, vidljiv je samo ožiljak na čelu.

Ova operacija dala je Miču novu šansu da živi normalnim životom. Danas on može da se brine o svojoj deci bez brige da će ga oni odbaciti ili da će se od njega plašiti.

Heroj, kao što je Mič, koji je žrtvovao sebe kako bi spasio nekoga drugoga zaslužio je da vodi dobar život. Mič ima 35 godina, posao i jako je srećan. Iako je u početku sudbina delovala kao da nije fer, sve je ispalo dobro na kraju.

(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track