POSLE SKIDANJA NEMA KAJANJA Zečica: Uk..la sam se, moj otac je počeo da gugla!

Pokazala sve u Plejboju

POSLE SKIDANJA NEMA KAJANJA Zečica: Uk..la sam se, moj otac je počeo da gugla!

Ludi svet -
Sigurno se neću skinuti i pozirati gola kad budem stara i debela pa sam iskoristila priliku sad kad sam još seksi, rekla je Sofi Monk koja je u Plejboju pokazala baš sve

Kad ju je 2011. Hju Hefner (88) pozvao da snimi editorijal za njegov časopis, Sofi Monk (34) ga je odbila. Rekla je da joj ne pada na pamet ikad u životu da se skine za Plejboj.

Najseksipelnija voditeljka, sad peva drugačiju pesmu.

"Ako se sad ne skinem i poziram gola, jednog dana kad ostarim i budem debela i mlohava neću imati uspomenu na svoje seksi telo", objasnila je Sofi razlog zbog kog se ipak razgolitila za najpoznatiji muški časopis.

Kako i priliči, Sofi je u provokativnom editorijalu pokazala baš sve - od poprsja do međunožja. Fotografijama se toliko ponosi da je neke čak objavila na društvenoj mreži.

"Upravo sam se lagano ukakila u gaće jer sam se setila da mi je otac prošle godine naučio da surfuje po internetu", napisala je Sofi uz jednu od fotografija koje je objavila.

Dodala je da na fotografijama izgleda jako prirodno i ležerno te da su se stilisti i frizeri dva sata mučili kako bi postigli taj "look".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track