PRE 10 GODINA JE POKUŠAO DA SE UBIJE: Unakazio se! Kada je uzeo OGLEDALO imao je 5 reči za lekare!
Foto: Youtube

Neverovatno

PRE 10 GODINA JE POKUŠAO DA SE UBIJE: Unakazio se! Kada je uzeo OGLEDALO imao je 5 reči za lekare!

Ludi svet -

Endi Sanders dobio novo lice i to posle čitave decenije nakon što je pokušao da izvrši samoubistvo. Operacija je izvršena na klinici Mejo u Ročesteru u državi Minesota.

Osam meseci nakon odlaska pod nož, gde je dobio lice drugog čoveka, Endi je rekao da živi normalno, jer konačno može da se stopi sa drugim ljudima.

"Ponovo sam normalan i ne postoje reči kojima bih izrazio zahvalnost na ovom poklonu", kaže on, Doktorima je poručio posle operacije, kada je ugledao sebe u ogledalu, da je ishod operacije prevazišao sva njegova očekivanja.Lice je donirao Kejlen Ros koji je počinio samoubistvo u junu prošle godine neposredno pre transplantacije.

Tim lekara specijalista je radio više od 50 sati kako bi izveli komplikovanu operaciju na klinici za rekonstruktivnu hirurgiju. Sanders je rekao da je njegov život bio prilično ograničen kada je dva dana pred Božić 2006. godine pokušao da se ubije. Tada je bio u depresiji i dosta je pio, a jedne noći pucao u sebe.

Policija ga je pronašla živog, ali je tom prilikom zadobio prostrelnu ranu koja mu je uništila lice i tada je izgubio nos i vilicu. Stravična je činjenica da su mu ostala samo dva zuba posle nesreće.

"Sada mogu da se vratim svom nekadašnjem životu. Prolazio sam kroz težak period i napravio sam pogrešne izbore", kaže Endi.

Pogledajte kako danas izgleda Endi:

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track