PRONAŠLI SU NAPUŠTENE MAČIĆE U KANTI ZA ĐUBRE: Kada su pogledali, primetili su nešto neverovatno!
Foto: Rumble

PRONAŠLI SU NAPUŠTENE MAČIĆE U KANTI ZA ĐUBRE: Kada su pogledali, primetili su nešto neverovatno!

Ludi svet -

Pravo je čudo da su ovi mačići još uvek živi. Oni su rođeni sa deformitetom i njihov prvi vlasnik ih je ostavio da umru samo nekoliko sati nakon što su se rodili. Svako mače imalo je veliki deformitet na naogama!

Na sreću, ljudi koji su ih pronašli dali us ih lauri i njenoj unuci koje su prihvatile životinje i vodile računa o njima."Imala sam osećaj da mogu da prežive i da su vredni truda", rekla je unuka u intervju.

Nažalost jedno mače nije uspelo da preživi. Umrlo je tokom prve noći u svom novom domu. Ostalo dvoje, Kurli Sju i Precel, nastavili su da rastu uprkos svojim deformacijama. Počeli su da jedu, mjauču i skakuću naokolo - kao svi mačići.

Manje mače od preživelih, Kurli Sju, idalje nije bila dovoljno jaka. Njena smrt zaista je pogodila Precela. Dva mačeta su bila nerazdvojna. Na sreću, Precel je imao srce borca: nastavila je da jede i da raste."Znala je da može", rekla je Laura.

8 meseci kasnije, Precel je napokon pronašao siguran dom. Mlada žena ga je usvojila kada je videla njegov snimak na Jutjubu. "Odmah sam se zaljubila u njega", rekla je.

Kada su se upoznali prvi put, odmah je bilo jasno da će Precel biti usvojena, Odmah se između njih dve stvorila duboka veza.

Pogledajte celu dirljivu priču o Precelu:

Source: Kitten With Twisted Arms and Legs Refuses to Give Up by PAWsitive on Rumble

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track