PROŠLI SU PORED ČUDNOG ŠKOLSOG AUTOBUSA KASNO NOĆU: Ono što su videli zaledilo im je krv u žilama!
Foto: Boredomtherapy

Užas!

PROŠLI SU PORED ČUDNOG ŠKOLSOG AUTOBUSA KASNO NOĆU: Ono što su videli zaledilo im je krv u žilama!

Ludi svet -

Od svih strašnih stvari na svetu, ne postoji ništa neprijatnije od vožnje otvorenim pustinjskim putem usred tamne noći.

Bez obzira koliko ste pripremljeni, uvek postoji taj osećaj da je nešto tamo napolju i da će vam se desiti nešto, a niko vas neće pronaći.Ako vam misao o tome nije dovoljna, samo proverite šta se dogodilo Amparu Espinozi na dugačkom putu od Tihuane do Sonore."Dakle, vozili smo od Tihuane do Sonore, kasno noću. Zaspao sam i probuio se kada je mama rekla, "Jel ovo realno? Kako mogu ovo da voze?" , a moj otac je odgovorio "Ne znam, zašto bi vozio ovako i to u ovo doba noći?"

"Otvorio sam malo oči i video zaista jeziv školski autobus kako se vozi ispred nas usred pustinje sa svim slomljenim prozorima i delovima plastike koja je letela sa njega."

"Moji roditelji su odlučili da prestignu autobus jer je išao sporije od nas. Bio je toliki mrak da nismo mogli da vidimo ko vozi autobus. Pritisli smo papučicu za gas i ostavili jezivi autobus iza nas."

"Čekali smo na odmorištu 45 minuta da autobus prođe - put inače dotle nije imao nikakva skretanja tako je morao da prođe pored benzinske stanice. Nikad nije prošao!"

Od ove priče zaista se čovek naježi!

(Boredomtherapy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track