RODITELJI, OPREZ! Dečije igre opasne po život za koje svi treba da znaju! Nije šala!
Foto: Ilyke

Vodite računa

RODITELJI, OPREZ! Dečije igre opasne po život za koje svi treba da znaju! Nije šala!

Ludi svet -
Deca često rade raznojake stvari kako bi se dokazala u društvu, na primer gušenje kaiševima kako bi se osetili "kao pod drogama" ili surfuju na krovu vozila u pokretu.

Predstavljamo vam najopasnije dečije igre kojih se današnja omladina igra ovih dana.

1. Izazov izolir trakomIgra: Jedna osoba zalepi drugu na zid i snima dok pokušava da pobegne.Opasnost: Jedan tinejdžer ozbiljno je povređen u ovoj igri, iako igra deluje opasno (u zavisnosti od mesta gde je neko zalepljen), za sada nije bilo mnogo povreda prijavljenih.

2. Igra davljenjaIgra: Deca se dobrovoljno dave kako bi se osetila kao pod dejstvom opijata.Opasnost: Bilo je već nekoliko smrti od ove igre, kao i od eksperimentisanja koje je pošlo po zlu.

3. Cimet izazovIgra: Igra je postala viralna kada su deca počela da snimaju svoje rezultate dok pokušavaju da progutaju kašičicu cimeta za 60 sekundi.Opasnost: Ovaj izazov je doveo do 1000 poziva hitnoj pomoći zbog efekta koji suvi puder ima na pluća.

4. Surfovanje na kolimaIgra: Deca pokušavaju da surfuju na krovu automobila u pokretu.Opasnost: Ovo traje već godinama, ali se vratilo u "modu" u poslednje vreme. Bilo je ukupno 100 smrti i povreda od ove aktivnosti od 1990. do 2008. godine.

5. Vatreni izazovIgra: Klinci sipaju alkohol po koži i pale se.Opasnost: Video snimci su počeli da se pojavljuju nedavno sa decom koja ovo rade. Bar jedna osoba je umrla,a nekoliko njih primljeno je u bolnicu zbog opekotina.

6. 30 sekundi borbeIgra: Deca se prebijaju 30 sekundiOpasnost: Tuče u školskom dvorištu postoje od kada postoje i same škole, ali sa eksplozijom društvenih mreža, deca su dobila razlog da se pesniče.

7. Led i so izazovIgra: Ovo je čisto vezano za bol. Deca dodaju so na kožu, a zatim stavljaju led da vide da li mogu da izdrže bol.Opasnost: Ljudi su dobili promrzline i opekotine od igranja ove igre.

8. Igra noževimaIgra: I ova igra postoji oduvek. Postoje mnoge varijacije, ali najopasnija verzija je ona sa noževima.Opasnost: Ovo je izazvalo nekoliko povreda u 2013. godini, ali trend je rastao tolikom brzinom da više i nije briga danas.

9. Igra 72Igra: Deca nestaju na 72 sata kako bi izbezumila svoje roditelje.Opasnost: Nema opasnosti. Ovo je bila prevara koja je kružila internetom nekoliko dana dok nije provaljena.

10. Kondom izazovIgra: Deca stavljaju kondome u nos i izvlače ih kroz usta.Opasnost: Ovo je čak i manje opasno od ostatka igara, ali mnogo više govori o niskom koeficijentu IQ-a

11. SvatingIgra: Deca zovu policiju i prijavljuju situaciju sa taocima kako bi se pojavio "Svat" tim.Opasnost: Naoružana policija sa brzim prstima na okidaču koja dolazi kao odgovor na talačku situaciju.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track