ROMANTIČNA VEČERA PRETVORILA SE U PAKAO: U bazenu ih je NAPAO KROKODIL, a muškarac je uradio OVO!
Foto: Printskrin/Jutjub

Snimak ima preko 8 miliona pregleda

ROMANTIČNA VEČERA PRETVORILA SE U PAKAO: U bazenu ih je NAPAO KROKODIL, a muškarac je uradio OVO!

Ludi svet -

Zamislite da uživate u finom apartmanu daleko od posla, obaveza, a veče odlučite provesti u privatnom bazenu s voljenom osobom ispijajući pritom skupi šampanjac. I onda - bam, kao u nekom jeftinom hororu, napadne vas krokodil. Da, zaista zvuči kao još jedna lovačka priča, ali upravo se to dogodilo prije nekoliko dana u gradu Karibu u Zimbabveu.

Snimak sa nadzorne kamere na kojoj je zabeležen napad objavio je jedan korisnik, a video je dosad pogledalo više od miliona ljudi. Na sreću, radi se o mlađem krokodilu koji je, čini se, malo precenio svoje lovačke sposobnosti, a mladi je par brzo reagovao iako je devojka vrlo lako mogla zaraditi koji ugriz.

Mnogi su prstom uprli u muškarca koji je brže - bolje pobegao iz bazena, a devojku prepustio krokodilu, no zaista ga je teško kriviti jer ljudi na ovakve pretnje reaguju instinktivno - beže.

Na sreću, u blizini je bio još jedan muškarac koji je priskočio u pomoć devojci kojeg je na kraju i uspeo oterati, a mladi je par prošao bez ikakvih povreda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track