SLOMIO MU SE PRODUŽETAK ZA PENIS: I još 9 suludih ali istinitih razloga za razvod braka!
Foto: Shutterstock

Verovali ili ne

SLOMIO MU SE PRODUŽETAK ZA PENIS: I još 9 suludih ali istinitih razloga za razvod braka!

Ludi svet -
Neki od ovih razloga su i više nego čudni ali su, bez obzira na to, oni očigledno bili pravi motiv za razvod pojedinih brakova

Ljudi se razvode iz raznoraznih razloga ali nekada oni mogu biti toliko čudni i bizarni da o njima izveštavaju i svetski mediji.

Ovo je lista 10 najluđih razloga zbog čega su se parovi razvodili

1. Nije mu se dopao film "Zaleđen"

Nekada je izgleda potrebno pustiti ga ako mu je loš filsmki ukus. Jedna japanka se razvela od muža jer mu se nije dopao film "Zaleđen" (Frozen). "Ako ne možeš da razumeš šta ovaj film čini tako velikim, onda nešto nije u redu sa tobom kao ljudskim bićem", rekla mu je ona posle čega je zatražila razvod.

2. Bila je opsednuta duhom

Ponekad jednostavno u braku nestane magije. Tako je barem jedan čovek iz Dubaija rekao kada se razvodio od svoje žene za koju j etvrdio da ju je zaposeo duh. Pošto je odbila da spava sa njim, njegova porodica mu je rekla da je nju opse duh iz arapse mitologije. To su navodno potvrdili i neki eksperti za religiju.

3. Slomio mu se produžetak za penis

Kada je saznao da njegova supruga nije zadovoljna njegovim učinkom u krevetu, jedan Rus se odlučio da ugradi posebnu protezu tj produžetak na svoj penis. E ali kada je taj isti produžetak otpao tokom seksa on je obećao da će nabaviti novi. Ali kako je izjavio za list "Metro" njegova žena nije htela da mu pruži drugu šansu i zatražila je razvod.

4. Htela je previše seksa

Jedan Indijac je rekao da je morao da se razvede od svoje žene jer je ona htela suviše seksa. Izjavio je na sudu da mu je žena suviše agresivna i da se ponaša autokratski tako što ga tera da uzima lekove za potenciju i preti mu da će imati seks sa drugim muškarcima ako ne uspe da je zadovolji.

5. Memorisao je suprugu u telefonu kao "Gvantanamo"

Žena iz Saudijske Arabije podnela je zahtev za razvod kada je saznala da ju je muž memorisao u telefonu pod imenom "Gvantanamo" (američki zatvor).On se doduše pravdao da je hteo da time da zaštitit njihovu privatnost. "Nisam želeo da kad me žena pozove svi oko mene znaju kako se ona zove", bilo je njegovo objašnjenje.

6. Papagaj joj je rekao da je muž vara

Jedna Kineskinja saznala je da je muž vara od svog papagaja. Papag je otkrio prevaru kada je počeo da govori - "razvod", "volim te" i "budi strpljiva".

7. Udomila je 550 mačaka

Muž je podneo zahtev za razvod pošto je njegova supruga dovela u njihov dom 550 mačaka. On je izjavio na sudu da nije mogao da spava jer je ceo krevet bio prekriven mačkama, a nije mogao normalno ni da jede jer bi one skakale po stolu i krale mu hranu.

8. Suviše je veliki čistunac

Nemica je odlučila da se razvede od muža posle 15 godina braka jer nije više mogla da podnese njegovo konstantno čišćenje i sređivanje. Čak je srušio ceo jedan zid od kuće jer je bio suviše prljav.

9. Poljubila je konja (i još joj se svidelo)

Jedan čovek se razveo od žene kada je pronašao fotografiju na kojoj ona ljubi konja u njušku. Ona je izjavila da ne želi da bude sa čovekom koji ne shvata da ona voli arapske konje i koji smatra da je poljubiti konja isto što i prevara.

10. Prevarila ga je... četrdesetih godina prošlog veka.

Italijanski par se razveo 2011. godine kada je muž (99) pronašao pisma koja su bila prepiska između njegove žene (96) i njene bivše simpatije. Inače pisma su bila napisana četrdesetih godina prošlog veka.

(Huffingtonpost/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track