SMEJAO SE I RUGAO OVOM POLU-MRTVOM PSU: Međutim, nešto je propustio da vidi!
Foto: Facebook

Tuga!

SMEJAO SE I RUGAO OVOM POLU-MRTVOM PSU: Međutim, nešto je propustio da vidi!

Ludi svet -

Stajala je na sred puta u Hjustonu, Teksas. Njena koža i dlaka bili su spaljeni i oštećeni.

Ovaj jadni pas pod imenom Pampkin očigledno je imao tešku prošlost. Ozbiljno je zanemarivana, mučena elektro-šokovima i ostavljena da umre potpuno sama.

I kao da to nije dovoljno, čovek je video psa kako se muči na sred ulice i postavio je fotografiju na Fejsbuk sa komentarom, "Video sam spaljene pse samo u zemljama trećeg sveta."

Dobro je pa vesti u današnje vreme brzo putuju interenetom. Tako je Peti iz organizacije "Austin Pets Alive", naišla na tu fotografiju i objavila je na sajtu "Pawsitively Texas". Tužno, ali istinito, užasan potez čoveka zapravo je doveo do neverovatnog spasavanja!

Volonteri su počeli da tragaju za psom i uspeli su da je pronađu. Ono što se na originalnoj fotografiji nije videlo jeste da je sa sobom imala i malo štene. Oboje su bili prekriveni buvama i ozbiljno su bili zanemarivani.

Spasioci su odmah počeli da vode računa o majci i štenetu. Zbrinuli su im rane i vratili ih na sve četiri šape. Njih dvoje su napokon mogli zajedno da odmore.

Nažalost, štene nije uspelo da preživi. Ipak, Pampkin je usvojena od Ane Barbose.

Pas se brzo oporavio od rana. Njene psihološke rane su zalečene i njeno krzno je počelo da dobija lepu belu boju. Posle samo 6 nedelja, pronašla je dom pun ljubavi uz Keli Vilijams. Mlada žena, koja već ima nekoliko pasa, zaljubila se u Pampkin i dovela je u svoj dom.

Ovo je bio početak novog života za Pampkin. Ona je nastavila da se razvija i da se oseća komforno u svom novom domu.

Ko bi rekao da je ovo isti pas kao onaj sa ulice. Kakva neverovatna priča koja pokazuje da i dobre stvari mogu da se dese kada se najmanje očekuje. Ko bi rekao da će onako ružan status i komentar na Fejsbuku dovesti do spasavanja jednog života.(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track