U LAS VEGASU JE SVE MOGUĆE: Ovaj čovek se venčao sa svojim telefonom! Ali to nije sve...
Foto: Printskrin

Ljubav nema granice

U LAS VEGASU JE SVE MOGUĆE: Ovaj čovek se venčao sa svojim telefonom! Ali to nije sve...

Ludi svet -

Ako je suditi po ovoj vesti ono što se desi u Las Vegasu, ipak ponekad ne ostaje uvek u Las Vegasu. Prošlog meseca u Vegasu, Aron Červenak se zakleo na vernost svom mobilnom telefonu.

Aron je stupio u brak sa svojim pametnim telefonom! A na takav korak odlučio se da bi pokazao u kolikoj meri je društvo opsednuto potrebom da stalno bude on line i u bliskom dodiru sa tehnologijom naročito sa pametnim telefonima

"Ako ćemo iskreno, sa našim telefonima se povezujemo na toliko mnogo emocionalnih nivoa. Koristimo ga za utehu, kako bismo se smirili, uspavali, umirili naš um, a za mene je upravo to osnova onoga što veza jeste. Gledajući na taj način, veza s telefonom je bila moja najduža veza, stoga sam odlučio da se oženim svojim telefonom", izjavio je medijima u SAD-u Aron Červenak.

Zakazao je venčanje za 20. maj, iako američka savezna država Nevada ne priznaje ovu bračnu zajednicu jer ona još nije legalna. Bez obzira na to, Červenak se nada da će video-snimak njegove neobične svadbene ceremonije poslužiti kao simbolični akt ljubavi i opsesije društva prema telefonima i tehnologiji.

(zanimljivostidana.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track