UKLETA DEMONSKA KUĆA: Toliko je bila strašna i jeziva da je morala da bude srušena!
Foto: Viralthread

Rejting?

UKLETA DEMONSKA KUĆA: Toliko je bila strašna i jeziva da je morala da bude srušena!

Ludi svet -
S obzirom da je paranormalni istražitelj, možda biste pomislili da Žak Bagans voli duhove.

Ipak, one u "Demonskoj kući" u Indijani, ne baš! Bagans, voditelj Travel kanala, "Avanture sa duhovima", bio je toliko zabrinut događanjima u ovoj ukletoj kući da je morao da je kupi i da je sruši do temelja.Locirana u Gariju, Indijana, ova skromna kuća postala je nacionalno poznata kada su stanari tvrdili da je ukleta, a to su podržali i pripadnici policije . Na papiru, to je jedna od najukletijih kuća modernog doba.

"Nešto je bilo u toj kući što je imalo sposobnost da radi stvari koje nikada pre nisam video - stvari koje ljudi sa najviše kredibiliteta nisu mogli da objasne", rekao je Bagans."Tamo je bilo nečega jako mračnog, ali vrlo inteligentnog i moćnog."Latoja Amons, poslednja stanovnica kuće, bila je primorana da traži i pomoć crkve, zakona pa čak i medicinskih stručnjaka nakon što je iskusila niz užasnih događaja. Ona je navodno videla članove porodice kako govore na čudnim jezicima, postupaju neuobičajeno nasilno, pa čak i lebde.

Niz incidenata koji su potvrđeni od strane nezavisnih svedoka, jedan od njih tvrdi kako je video jedno od Amonsove dece kako hoda unazad i penja se uz zid bolničke sobe, okreće se u vazduhu i spušta na noge.Prema zvaničnom izveštaju, medicinsko osoblje je takođe svedočilo kako jednog momka bacaju kroz zid, a da ga niko nije ni pipnuo.

Porodica je na kraju morala da se preseli u Indijanapolis i tada su incidenti zaustavljeni. "Demonska kuća" srušena je 2014. godine i Bagans planira da objavi dokumentarac u kom bi objasnio svoje razloge rušenja. Da li je to samo zbog publiciteta?

(ViralThread)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track