(VIDEO) BIGAMISTU ODAO FEJSBUK: Oženio se drugom pa ženu lagao da na slikama nije on?!
Foto: Printskrin Yt

ČOVEČE, IMAŠ LI TI SRAMA

(VIDEO) BIGAMISTU ODAO FEJSBUK: Oženio se drugom pa ženu lagao da na slikama nije on?!

Ludi svet -
Dvostruki život vodio tri godine. Da užas bude veći imao i istog kuma kao na prvom venčanju. Svekrva prevarenoj supruzi poslala pismo u kojem kaže da joj je žao što se rastala od njenog sina

Adrijan Linam (43) osuđen je na četiri i po meseca zatvora zbog bigamije.

Razlog tome jeste ženidba sa devojkom s kojom je varao suprug čitave tri godine i na kraju joj sudbonosno da rekao na istoj onoj plaži na kojoj proveo medeni mesec sa zakonitom ženom. Za sve to vreme njegova supruga Liz (37) nije ništa sumnjala misleći da njihova ljubav cveta i da je s njihovim brakom sve u najboljem redu.

http://www.youtube.com/watch?v=CcCNuGGHI8c

Međutim, Adrijan je vodio dvostruki život za koji njegova žena nije imala pojma. Štaviše svojom ljubavnicom Hejli oženio se na istoj plaži na kojoj se na večnu vernost zaklinjao supruzi. Njegova žena Liz otkrila je sve kada je videla svadbene fotografije na Fejsbuku! Adrijan ju je godinama varao, a dvostruki život je vodio tako što joj je lagao da ide u Bristol da drži časove ronjenja. A tamo je i stvari živeo s Hejli.

Prevarena Liz (Foto: Youtube printscreen)
Prevarena Liz (Foto: Youtube printscreen)

Venčali su se iako je Adrijan oženjen, a Liz je doživela šok kada je dobila pismo od svekrve u kojem joj ona piše da joj je žao što su se ona i njen sin rastali?! Prevarena Liz je odmah potom počela da pretražuje Fejsbuk - i imala je šta i da vidi.

Da užas bude veći Adrijan je čak imao i istog kuma kao i na prvom venčanju. I njemu je rekao da se razveo. Iako je osuđen njegova "druga" žena je uz njega, a prva je i dalje u šoku: Verovala sam da se takve stvari događaju samo na filmu, a ne u stvarnom životu, naročito ne meni. Sada više nikome ne verujem.Adrijan je već jednom bio oženjen. Razveo se i oženio Liz kojoj je govorio da je ludo voli iako je uporedo živeo sa drugom koja nije znala da je oženjen.

http://www.youtube.com/watch?v=n8l3uIQRJTw

Da stvar bude gora on je nastavio da poriče da je na slikama upravo on? Međutim ni to nije bilo dovoljno da ga prijavi policiji. Film joj je pukao kada je saznala da je jutro posle njenog spontanog pobačaja i gubitka bebe otišao kod Hejli.(EPK/Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track