(VIDEO) Čudni zvuci su im dopirali iz televizora: Bizarni snimak zaprepastio svet!
Foto: Profimedia

Jezivo

(VIDEO) Čudni zvuci su im dopirali iz televizora: Bizarni snimak zaprepastio svet!

Ludi svet -

Ubrzo smo počeli da čujemo plač iz soba u kojima u tom trenutku ne boravimo. Kad uđemo unutra, zvuk prestaje. Počele su da se pojavljuju senke, videli su ih čak i naši roditelji dok smo pričali preko skajpa, ispričala je devojka

Slučajevi paranormalnih aktivnosti u kućama na internetu isplivavaju sve češće, ali ovaj je ceo svet ostavio bez daha, piše Stil.Naime, devojka koja se na portalu Youtube predstavlja kao Šiz Mekoj (ShizzMcCoy), objavila je snimak na kom se čuje kako iz njenog televizora dopiru demonski zvuci!"Kad smo se uselili, primetili smo da na svim elektronskim uređajima slika poigrava, a telefon se puni u rikverc. Ekran televizora se slomio iz čista mira, a plejstejšn uređaj se hladio, umesto da se greje", otkriva devojka svoje bizarno iskustvo.Ona dodaje i da su ona i njen cimer čuli udarce po vratima spavaće sobe svaki put kada su sami u stanu."Svaki put tri udarca, i to svaki put kad smo sami u stanu. Ubrzo smo počeli da čujemo plač iz soba u kojima u tom trenutku ne boravimo. Kad uđemo unutra, zvuk prestaje. Počele su da se pojavljuju senke, videli su ih čak i naši roditelji dok smo pričali preko skajpa", napisala je devojka uz video snimak.

Pogledajte još na portalu Stil: Doktorka vaskrsla tri dana nakon smrti: Jecala pred Bogom, videla raj i pakao! (VIDEO) Pas je počeo preterano da štiti bebu: Roditelji postavili kameru i otkrili stravičnu istinu! (VIDEO) Starica je stalno mahala đacima u prolazu: Nije ni sanjala šta će da joj urade jednog dana! (VIDEO) Roditelji postavili kameru u bebinu sobu: Snimak ih zaprepastio! (VIDEO) Najređim trojkama su davali samo sate života: Danas su neverovatne! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track