(VIDEO) MOLILA JE MUŽA DA SE VENČAJU SA PLAVUŠOM: Sada svi spavaju zajedno, ovako im izgleda brak
Foto: Printksin

Poligamna trojka

(VIDEO) MOLILA JE MUŽA DA SE VENČAJU SA PLAVUŠOM: Sada svi spavaju zajedno, ovako im izgleda brak

Ludi svet -

Poligamna trojka, koju čine dve žene i muškarac, planira da ozvaniči svoju ljubav tako što će se svo troje venčati. Dejana Rivas (27) je morala da porazgovara sa svojim mužem Manijem (28) pre nego što je Melisa Džejms (20) postala deo njihovog života.

Ona je sada deo porodice, brine o njihovoj deci ali i učestvuje u njihovom seksualnom životu. Trio sada deli krevet i planiraju da se venčaju u budućnosti, iako ovaj brak na Floridi neće biti legalan. Dok su Dejana i Meni na poslu, Melisa čuva njihovu decu, Vanesu (7) i Gabrijela (4).

"Dok nismo upoznali Melisu osećala sam se užasno, kao da je nešto falilo u mom životu, što je samo druga žena mogla da upotpuni. Kada sam to prvi put rekla Meniju on je imao osećaj kao da sam ga izdala i bio je veoma uvređen. Trebalo mi je četiri godine da ga ubedim u to, ali sada imamo Melisu i deca vole što imaju dve mame", rekla je Deana.

Dejana i Meni su se upoznali pre deset godina i venčali su se posle rođenja svog prvog deteta. Njena depresija je počela kada je rodila ćerku, a još više se pogoršala nakon rođenja sina.

"Kada sam rekla Meniju da imam problem on me nije u potpunosti razumeo i nije znao kako da mi pomogne. Smatrala sam da samo žena može da razume u kakvoj se situaciji nalazim. Isprva smo mislili da nam treba žena koja je već majka, ali kada je Melisa došla deca su se momentalno zaljubila u nju", rekla je Deana.

Iako smatra da im ne treba još jedna osoba u braku, Meni je odlučio da udovolji svojoj ženi. Muž i žena su isprva eksperimentisali sa drugom ženom koja ih je upoznala sa Melisom. Ona ih je odmah osvojila svojom ličnošću i dobrim izgledom.

"Ovo je upravo ona ljubav o kojoj sam sanjala. Volim da provodim vreme sa Dejanom i Menijem, a volim i njihovu decu. Moja osećanja su prava", kaže Melisa.

Iako se kod kuće sve odvija kako treba, roditelji brinu da će njihovu decu zbog ovoga maltretirati u školi. Takođe postoji i određena doza ljubomore između ove trojke.

"Naravno da postoji ljubomora. Kada se radi o dve žene i muškarcu to je prosto neizbežno. Kada je jedan od nas oseća izostavljeno pokušamo da problem rešimo razgovorom. Takođe imamo problem sa našim porodicama koje ne odobravaju ovakav način života, ali mi planiramo da ostatak života provedemo zajedno bez obzira na to šta drugi misle", kaže Deana.

Pogledajte video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track