(VIDEO) MOŽE LI GLUPLJE: Kako su misice odgovarale na pitanja o teroristima i nasilju?
Foto: Rojters

Lepotice

(VIDEO) MOŽE LI GLUPLJE: Kako su misice odgovarale na pitanja o teroristima i nasilju?

Ludi svet -
Neke od misisca su u svojim odgovorima prošle bolje, druge slabije. Koja se od njih u trenutno situaciji bolje snašla presudite sami

MAJAMI - Da li vas možda zanima kakva su pitanje članovi žirija postavili lepoticama na poslednjem takmičenju za miss universe i kakvi su bili njihovi odgovori?

Ako ste odgovorili potvrdno onda ste na pravoj adresi.

Mis Amerike je član žirija Neni Paćikvio upitao šta bi ona poručila globalnim teroristima za 30 sekundi ako bi joj se pružila takva prilika?

“ Kao miss Amerike pokušali bi im predate poruku nade, ljubavi i mira. Tu istu poruku pokušala bi predati i svim drugim ljudima na svetu”, izjavila je ona.

Član žirija Đankarlo Stenton je miss Nizozemske upitao koja bi bila najveća promena u svetu, koju bi želela da vidi za žene u narednoj generaciji?

“ Ja sam ambasadorka dečije prostitucije I želim da se to zaustavi. Tu želim i za narednu generaciju izjavila je ona.

Član žirija Lisa Vanderpump je miss Ukrajine upitala, da li bi na narednim izborima za miss izbacila nastup u kupaćem kostimu, ako bi to učinila, zašto, a ako ne bi, zašto to ne bi uradila?

“ Sve zavisi od situacije. Ako je to lepo zašto ne. Imam samopouzdanje u bilo čemu, odgovorila je miss Ukrajine.

Misici Jamajke je član žirija Emilio Esefan postavio pitanje povezano sa nasiljem nad ženama, zanimalo ga je takođe, kako bi to sprečila:

“ Zločin je globalni fenomen, koji nije pogodio samo jedan narod, već ceo svet. Svi bi morali ustati protiv njega i sprečiti ga”.

Pobednici miss Universe, miss Kolumbije, pitanje joj je postavio Rob Dirdek o tome šta mogu muški da nauče od žena?

“ To je veoma teško pitanje. Mislim da još uvek postoje muškarci koji veruju u jednakopravnost, i smatram da bi žene to morale da nauče od muškaraca.

( Slovenske novice)

http://www.youtube.com/watch?v=OoivNTyniqA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track