(VIDEO) OBILO MU SE O GLAVU: Ovo je najsmešniji pokušaj krađe automobila ikada!
Foto: Printscreen

Urnebesno

(VIDEO) OBILO MU SE O GLAVU: Ovo je najsmešniji pokušaj krađe automobila ikada!

Ludi svet -
Komičan pokušaj krađe automobila zabeležila je nadzorna kamera, koja je otkrila i to koliko je lopov bio uporan u namjeri da ukrade „mercedes“

Irski razbojnik iz Droghede, završio je iza rešetaka zahvaljujući cigli kojom je pokušao da obije „mercedes“, a koja se odbila od automobil i udarila ga u glavu.

Nakon nespretnog pokušaja obijanja automobila, lopov je ostao da leži bez svesti, sve do dolaska vlasnika obližnjeg paba Gerryja Bradyja i njegove devojke kojoj „mercedes“ i pripada.

S obzirom na težinu povrede na glavi provalnika, Brady je prvo pomislio da ga je neko pretukao ili da ga je udario automobil, međutim jednom kada je shvatio da povređeni muškarac po svaku cenu pokušava da izbegne dolazak policije i ambulatnih kola, postao je sumnjičav i sam nazvao „momke u plavom“.

"Ležao je na leđima, a krv iz njega curila je na sve strane. Jednom kada je došao k sebi, pokušao je da nam podvali priču da se ispred paba posvađao s prijateljem koji ga je pretukao. Međutim, pošto se uporno opirao dolasku policije, postao sam sumnjičav. A kada smo primjetili i oštećenja na automobilu, sve nam je postalo jasno“, rekao je Brady.

Komičan pokušaj krađe automobila zabeležila je nadzorna kamera, koja je otkrila i to koliko je lopov bio uporan u namjeri da ukrade „mercedes“.

Najpre je staklo pokušavao da razbije manjim kamenom, pa kada je napokon shvatio da tako može do jutra, šetao je krajem sve dok napokon nije našao ciglu koju će očigledno do kraja života dobro pamtiti.

http://www.youtube.com/watch?v=jdQw9dGrAEU

(RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track