(VIDEO) ŠETA MOMKE KAO PSE: Za dva meseca zaradila 2.600 evra od ponižavanja muškaraca
Foto: Printscreen

Domino dama ima unosan posao

(VIDEO) ŠETA MOMKE KAO PSE: Za dva meseca zaradila 2.600 evra od ponižavanja muškaraca

Ludi svet -

Dvadesetjednogodišnja Pegi postala je svetski poznata pošto je na internet postavljan snimak na kome se vidi kako na uzici šeta muškarca kao da je reč o psu.

Pegi je prošetala "svoje štene" ulicama Birmingena, a taj prizor su snimili momci iz automobila koji su zastali da je pitaju čemu je reč.

"Ostavi mog psa na miru" odgovorila je Pegi, posle čega je mladić koji je pratio ovaj neobičan par objasnio da je reč o želji muškarca koji puzi pored devojke i da oni ne rade ništa protivzakonito.

Posle pojavljivanja ovog video snimka na internetu, britanski mediji su pronašli Pegi koja je objasnila da je "njen pas" zapravo muškarac koji je "doleteo u Veliku Britaniju i platio 1.000 funti za iskustvo "šteneta" koje podrazumeva da mora da hoda četvoronoške na povocu".

"Takođe sam mu odsekla svu kosu i razbijala sam jaja na njegovu glavu", priča popularna Pegi i dodaje da sve radi uz pristanak druge strane.

Ipak, kako je video snimak postao viralan, sve više njenih prijatelja i porodica je saznala čime se bavi.

"Moja porodica je iznenađena i šokirana. Mislim da još to ne mogu ni da shavte. Roditelji su saznali na poslu gde su im snimak pokazale kolege".

Pegi procenjuje da je vrednost poklona i novca koji je dobila od kako je postala finansijska domino dama krajem novembra zaradila oko 20.000 funti (26.000 evra).

Ona dodaje da njen posao zavisi uglavnom od fetiša muškaraca.

"Pre neki dan sam otišla u grad s jednim muškarcem, poljubio mi je cipele, a onda mi je kupio tašnu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja