(VIDEO) SIJAMSKE BLIZNAKINJE OTKRILE: Da, imamo SEKS! Naši odnosi izgledaju baš OVAKO!
Foto: Printskrin/Jutjub

Neverovatno

(VIDEO) SIJAMSKE BLIZNAKINJE OTKRILE: Da, imamo SEKS! Naši odnosi izgledaju baš OVAKO!

Ludi svet -

Sestre Ebi i Britani Hensel dele telo, genitalije, što njihov seksualni život čini mnogo komplikovanim. Sijamski blizanci su oduvek intrigirali svet, a samim tim i ove dve devojke.

Kako funkcioniše svakodnevica dvoje različitih ljudi koji ne mogu pobeći jedno od drugog? Kako jedu, odlaze na spavanje ili kako izgleda njihov seksualni život? Sve zavisi od načina na koji su blizanci spojeni, od organa koje dele.

Među, najpoznatijim sijamskim blizancima u istoriji su Čang i Eng Bunker, koji su delili kuk i jetru. U današnje vreme bi ih lako razdvojili, ali tada je bilo nemoguće. Uprkos tome braća su nastojala da žive što je moguće normalnijim životom. Oženili su dve sestre, Čang je sa svojom suprugom imao desetoro dece, dok je Eng u braku sa drugom sestrom dobio dvanaestoro potomaka.

Foto: Printskrin/Jutjub
Foto: Printskrin/Jutjub

Za razliku od njih, sestre Ebi i Britani Hensel dele telo, genitalije, pa im je tako seksulani život veoma komplikovan. O svojoj intimi ne žele da govore, a u istoriji je zabeleženo još nekoliko slučajeva kada su se sijamski blizanci uspešno venčavali.

Sestre Vajolet i Dejzi Hilton u svoje vreme su bile prisiljene da rade u cirkusu, ali pobegle su i kasnije se udale. Poput Čanga i Enga, bile su spojene u području kuka, međutim njihovi brakovi nisu dugo potrajali. Preminule su od posledica gripa, a istraga je pokazala da je jedna sestra živela još nekoliko dana nakon što je druga podlegla bolesti.

Nikad nisu otvoreno govorile o seksu, ali su uvek birale neobične partnere, one kojima bi njihov izgled bio privlačan. Oko seksa su se dogovarale.

Foto: Printskrin/Jutjub
Foto: Printskrin/Jutjub

Istraživanja pokazuju da sijamski blizanci ređe imaju seks od prosečnih osoba, ne samo zbog komplikacija koje nosi nedostatak intime zbog takvog stanja, nego i zbog ređe potrebe za seksom. S obzirom na to da su trajno spojeni sa bratom ili sestrom, sijamski blizanci su i emotivno blisko povezani i nemaju toliku potrebu za zbližavanjem sa trećom osobom.

Ipak, seks sam po sebi je bizaran, jer dele genitalije, a ipak ih ima dvoje. Seks u tom slučaju izgleda baš tako, bizarno i čudno. Pretpostavlja se da se blizanci dogovaraju o svemu pre samog čina, kako ne bi došlo do nekih nepredviđenih situacija.

Nedavno, jedan muškarac je ispričao da je imao seks sa sijamskim bliznakinjama i da mu je to bila najluđa trojka u životu.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track