Prikaži najnovije vesti
Prevara, preljuba, svađa, par, Foto: Profimedia
Nije joj bilo lako!

(VIDEO) SUMNJALA JE DA JE MUŽ VARA SA NJENOM BAKOM (65): Šokirala se kada je saznala PRAVU ISTINU!

Ludi svet 113

Kendi je sumnjala je u vernost svoga partnera Džoa pa je tražila da se podvrgne detektoru laži. Unatoč tome što su dobili i dete, 23-godišnja žena je sumnjala u svog supruga jer joj je priznao da je slab na starije žene, pa je uzela stvar u svoje ruke.

Naime, jedne večeri Džo se iskrao iz njihove spavaće sobe oko 4 sata ujutro. Kendi je odmah posumnjala kako je otišao u sobu njene 65-godišnje bake Kerol te je s njom prevario.

Zbog toga ih je sve prijavila u popularni američki šou ''The Maury Show'' kako bi saznala istinu. No, kada su njenog partnera priključili na detektor laži, otkrila je nešto čemu se nije nadala. Njena 65-godišnja baka poricala je da je spavala s dečkom svoje unuke.

"Iskreno, pušili smo marihuanu zajedno. Eto, to je istina", rekla je  65-godišnjakinja. Iako joj  Kendi nije poverovala, detektor laži otkrio je da je to očito istina jer je pokazao kako Džo nije spavao s Kerol. No, Kendi je zato otkrila druge stvari o ocu svoga deteta, a u koje nikada nije sumnjala. Otkriveno je, naime, kako je Džo plaćao za seksualne usluge dok je bio u vezi sa Kendi i da ju je varao dok je njegova supruga bila na poslu.

Ona je, očekivano, bila skrhkana, a Džo je priznao krivicu. No, barem više nije sumnjala u svoju baku kojoj je otpočetka trebala verovati.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir