(VIDEO) VIŠE OD IMAGINARNOG PRIJATELJA: Ne znam šta da radim, moja ćerka se druži sa duhom!
Foto: Youtube Printscreen

Jezivo

(VIDEO) VIŠE OD IMAGINARNOG PRIJATELJA: Ne znam šta da radim, moja ćerka se druži sa duhom!

Ludi svet -

Žena je snimala svoju 9-mesečnu ćerkicu dok se igrala u dnevnoj sobi. Ona veruje da je na snimku uspela da ulovi duha i tvrdi da je reč o preminuloj porodičnoj prijateljici.

Majka 9-mesečne bebe iz Velike Britanije tvrdi da njena ćerka vidi duha, a to je primetila tokom uobičajene igre. Naime, na kameri je vidljiva bela "mrlja" koja prolazi kraj malene Nile, a 26-godišnja mama Džesika Luis smatra da je reč o duhu porodične prijateljice koja je jedva čekala rođenje bebe, ali je iznenada preminula.

Ovo priviđenje prvi je put viđeno baš na godišnjicu njene smrti, a beba je i dalje zainteresovana za mesto na kom je "duh" nestao. Majka tvrdi da nije ništa primetila, sve dok nije ponovo pogledala snimak.

"Uvek snimam svoju ćerku, a ovaj put sam tek nakon nekoliko dana primetila nešto. Čak se čuje i zvuk iz te "mrlje", a u sobi smo bili samo beba i ja", kaže Džesika.

Od tog trenutka se malena Nila vraća na mesto gde je situacija snimljena.

"Kad je moja sestra bila mala, imala je imaginarnog prijatelja, a mama je rekla da je uvek viđala čudne stvari. Ali, ovo je prvi puta da ja vidim nešto slično", kazala je Džesika.

Od kada je snimila ovaj video, ona tvrdi da se čudne male stvari poput treperenja svetla non stop događaju, što nikada ranije nije bio slučaj.

"Iskreno, ne znam o čemu se radi. Naša kuća nije ni stara ni 100 godina, a na kraju naše ulice je groblje, ali do sada ništa čudno nisam viđala. Malo me hvata panika", zaključuje ona.

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track