VIDEO ZAVEO JE KAD JE IMALA SAMO 14 GODINA Manekenka se udala za 37 godina starijeg ruskog milionera
Foto: Printskrin

Brani svoju vezu

VIDEO ZAVEO JE KAD JE IMALA SAMO 14 GODINA Manekenka se udala za 37 godina starijeg ruskog milionera

Ludi svet -

Jedan od najpoznatijih ruskih naftaša 55-godišnji Valentin Ivanov oženio je manekenku s kojom je započeo vezu kad je ona imala samo 14 godina.

Bivši prvi čovek Lukoila u Singapuru s 18-godišnjom Elizavetom Adamenko venčao se u glamuroznom dvorcu u Francuskoj četiri godine nakon što su završili zajedno.

Venčanje se održalo u dvorcu Saint Jeanne na Azurnoj obali, a iako je prijateljica manekenke neke fotografije svadbe objavila na Instagramu, ubrzo ih je obrisala.

Venčanje se navodno održalo prije šest nedelja.

Mlađana manekenka na svom se profilu na Instagramu redovno hvali njihovim raskošnim životnim stilom, u kojem ima mesta i za vožnje Bentlijem i Ferarijem i sunčanje po jahtama.

Na fotografijama neretko razmenjuje nežnosti s 37 godina starijim milionerom. Iako je u Rusiji i u Singapuru, gde par živi, granica za seksualni pristanak 16 godina, vlasti nisu istraživale njihov odnos.

Elizaveta se na društvenim mrežama okomila na one koji dovode u pitanje njenu ljubav prema starijem bogatašu.

"Ljudi bi trebalo da budu zreliji i pametniji. Ako mislite da su sve manekenke glupače, trebalo bi da se zapitate o sebi. Zašto je osoba koja je u vezi sa starijim muškarcem automatski kurva, a on je automatski sponzor", samo su neki od komentara koje je pisala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track