VOZAČ JE DIVLJAO ULICAMA: Korisnica Ubera vožnju od 11 kilometara platila 15.000 evra!
Foto: YTPS, Profimedia

Kao bos po trnju

VOZAČ JE DIVLJAO ULICAMA: Korisnica Ubera vožnju od 11 kilometara platila 15.000 evra!

Ludi svet -
Imala je sreće da joj je kreditna kartica istekla, tako da je izbegla da uđe u veliki minus, ali to nije bio kraj njenim mukama

Korisnica “Ubera”, doživela je neverovatan stres, kada je za svoj put od 11 kilometara kroz Njujork, dobila račun u iznosu od 15.000 evra! Džejmi Hesel je izjavila da je njen vozač sve vreme koristio mobilni telefon, “sekao” kroz trake, a čak je u jednom trenutku vozio autobuskom trakom. Nakon vožnje, ostala je u potpunom šoku kada je dobila obaveštenje na mobilnom telefonu, u kojem je pisalo da duguje preko 15.000 evra za ovu vožnju.

Vozio je kao ludakPut je počeo 28. marta kada je devojka odlučila da pozove “Uberov” automobil kako bi stigla na skup dobrotvorne fondacije za obolele od raka koja je počinjala u 1 sat popodne. Prvo se uspaničila čim je ušla u automobil i videla da je vozač vidno uznemiren. Nakon što je sedela u vozilu skoro 5 minuta nakon što su krenuli, vozač je počeo da ignoriše GPS i koristio je duže i komplikovanije rute.

Ona tvrdi da se vozač na opasan način prestrojavao kroz trake, a da je nekad ulazio i u autobusku traku, a onda je ona posle nekog vremena tražila da ipak ranije izađe. “Tražila sam mu da me pusti jedan blok pre odredišta, jer se nisam osećala sigurno u automobilu!”, izjavila je Džejmi.Tu nije bio krajOna je za ovu vožnju dobila račun od 52 evra, a onda se požalila kompaniji da su joj previše naplatili, pogotovo zato što je vozač produžio rutu. Kompanija je poslala odgovor i navela da je njen prigovor uvažen i da će dobiti povraćaj novca od 15 evra. Umesto toga, sutradan je dobila račun od 15.000 evra!

U trenutku je ostala u šoku, a onda je shvatila da joj je kartica istekla i da ne mogu da joj oduzmu taj iznos! Kompanija se na kraju izvinila i nije joj naplatila ništa. Ipak, Džejmi je odlučila da im ne da podatke sa njene nove kartice i odustala je od toga da koristi usluge ove vrste prevoza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track