ZAMISLITE DA PRONAĐETE OVO KOD BABE I DEDE NA TAVANU: Pravo pravcato piratsko blago!
Foto: Jutjub

Iznenađenje

ZAMISLITE DA PRONAĐETE OVO KOD BABE I DEDE NA TAVANU: Pravo pravcato piratsko blago!

Ludi svet -

Tavan je mesto gde misterije žive. Ako vi ili neko koga vi poznajete živi u kući koja ima tavan duže vreme, verujte da se tamo sigurno kriju neke misterije koje čekaju da budu otkrivene.

Verovatno nećete imatu tu sreću kao porodica Lopez iz Tampe, Florida, ipak je vredno proveriti.Prošle godine, članovi Lopez porodice otkrili su grozno i neverovatno otkriće na tavanu kod babe i dede: kutiju autentičnog piratskog blaga.

Kada su Majk i Maria Lopez odrastali, sećali su se da im je deda pričao priče o svom ocu koji je pronašao blago Hozea Gaspara (poznatog španskog gusara). U to vreme, oni su otpisali dedine priče kao smešne.

Tako je i bilo sve dok nisu pronašli čudnu kutiju na tavanu.

Unutra se nalazila mapa Tampe iz 1930. godine, očuvana ruka i nekoliko španskih i portugalskih novčića iz 18. veka. Kada su brat i sestra uzeli kutiju i odneli u neke antikvarnice, sadržaj je bio autentičan.

Lopez deca nisu bila sigurna u šta da veruju...ili šta uopšte da rade sa kutijom. U ovom trenutku, oni razmišljaju da ostane u porodici kao nasledstvo i nemaju nameru da je prodaju. Bar ne za sada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track