ŽENA JE DOPUSTILA BESKUĆNIKU DA PRESPAVA U KUĆI: Kada se probudila videla je alarmantnu scenu!
Foto: Ilyke

Čudo!

ŽENA JE DOPUSTILA BESKUĆNIKU DA PRESPAVA U KUĆI: Kada se probudila videla je alarmantnu scenu!

Ludi svet -
Žena iz Teksasa, htela je da pomogne beskućniku i ponudila mu je da prespava u kući kako bi se sklonio od hladnoće. Kada su svi zaspali te noći, ona se probudila i videla šokantan prizor u svom domu.

66-godišnja žena, čije ime nije objavljeno, živi sama sa dve unuke u Hjustonu. Sa gostinjskom sobom i velikim srcem, ponudila je mesto za spavanje Tomasu Smitu, koji nije imao gde da spava. Svi u kući su otišli na spavanje ili je žena to mislila, kada se probudila zbog nečega što je radio Smit, odmah posle 1 ujutru.

Prema KPRC televiziji, Smit je rekoa da je čuo neki prasak zbog koga je iskočio iz kreveta, ali očigledno to nije probudilo ženu i njene unuke. Smit je pretpostavio da neko pokušava da provali unutra, ali uskoro je shvatio da to nije slučaj. Kada je otvorio vrata vlasnicine spavaće sobe, video je šta je na njoj i brzo je reagovao.Dim je preplavio kuću jer je eksplozija na tavanu uzrokovala požar. Brižljiva baka bila je još u krevetu, ali je na nju pao deo plafona nakon eksplozije. Smit je požurio da raščisti ruševinu i da je izvuče iz kreveta i kuće na sigurno, ali devojke su ostale zaglavljene unutra.

Heroj beskućnik rizikovao je velike temperature i potencijalno gušenje dimom kako bi se vratio unutra da spase devojčice od 8 i 10 godina iz kreveta. Sa decom u rukama, on je hrabro izašao na prednja vrata, ujedinjujući baku i unuke.

Čudom, svi koji su bili u kući uključujući i Smita izašli su iz kuće nepovređeni, iako je sve u kući spaljeno i uništeno. Nakon 40 godina baki je sve izgorelo pred očima, ali su ona i unuke bile žive i zdrave. I sve to zahvaljujući tome što je želela da pomogne nekome, za koga se ispostavilo da se odmah odužio i to na neverovatan način.

I dok mnogi ljudi ne bi ni razmišljali da pozovu beskućnika u svoj dom noću, zbog brige za sopstvenu bezbednost, možda je ova žena slušala neko svoje unutrašnje čulo. Da on nije bio tu, vatra bi se brzo raširila i možda bi čak izazvala povrede i smrt. Ova iznenađujuća situacija je dokaz da blagoslov ponekada dolazi na najneočekivaniji način.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track