ŽENA MU OTIŠLA NA SLUŽBENI PUT: Spavao sam sa beskućnicom, seks je bio odličan!
Foto: Printskrin

Želeo samo da joj kupi obrok

ŽENA MU OTIŠLA NA SLUŽBENI PUT: Spavao sam sa beskućnicom, seks je bio odličan!

Ludi svet -

Ovo je ispovest muškarca kome je žena otišla na službeni put, a on je neplanirano imao strastvenu noć s mladom beskućnicom kojoj je samo želeo da kupi topli obrok.

Muž koji je prevario ženu sa beskućnicom koju je pokupio sa ulice objavio je svoj doživljaj na jednoj internet stranici sa ispovestima, i za kratko vreme, celo internet je brujao o njemu.

Evo šta je ispovedio:

"Moja žena je otišla na službeni put dve nedelje. Možete zamisliti koliko sam bio napaljen. Šetajući po ulici, naišao sam na atraktivnu beskućnicu. Imala je između 27 i 35 godina. Pokupio sam je sa ulice s namerom da joj platim večeru . Bilo nam je lepo dok smo čekali hranu. Pitao sam ima li gde da spava. Rekla je da nema.

Poveo sam je u svoj stan. Tamo se istuširala, dao joj odeću koju sam imao kod kuće. Ona je oprala suđe. Seli smo, jeli i gledali film. Rekla mi je da će otići uskoro.

U međuvremenu sam legao na krevet. Pitala me može li i ona malo da legne. Rekao sam da može. Zaspala je, činilo mi se. Ležao sam pored nje.

Na kraju smo počeli da se mazimo i ljubimo. Imali smo seks dvaput te noći. Bila je slatka, a seks je bio dobar. Uživao sam više nego sa svojom ženom koja ponekad kao da je bolesna i nije u mogućnosti da me zadovolji."

(Rawconfessions)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track