NAJGLEDANIJI ŠOU: Prvo novorođeno žensko tele zvaće se Anđelka
Foto: Promo

Nova epizoda

NAJGLEDANIJI ŠOU: Prvo novorođeno žensko tele zvaće se Anđelka

Zabava -

Još jednu epizodu najgledanijeg šoua “Super ljudi”, otvoriće jedan super dečak od samo 5 godina i to sa matematičkim zadatkom u 3 runde koje uključuju koren, 3. koren i faktorijelom, rimske, arapske i egipatske brojeve.

Ovaj mali zvrk će osvojiti žiri i publiku kako svojom genijalnošću, tako i svojim specijalnim plesom. Drugi takmičar će pokušati da za 3 minuta od 108 puzli odabere tačno 6 puzli koje se uklapaju u šaru jedne, odabrane krave Branke, što će posebno inspirisati Anđelku. U trećem zadatku videćemo 40 umetničkih dela koja takmičar treba da upamti za 2 minuta, da bi nakon toga članovi žirija izabrali po kvadratić 5 slika, prema kome on treba da pogodi kojoj slici pripadaju i ko je naslikao.

Jedna super devojčica će imati 2 minuta da prošeta kroz dvorac i upamti sve moguće detalje zato što će nakon toga, dok ona bude imala povez na očima, žiri zameniti 5 detalja, koje će potom morati i da otkrije. Poslednji i najstariji kandidat će rešavati sudoku, ali sa bojama i brojevima, i imaće samo minut da pogleda praznu tabelu, a onda da je, okrenut leđima, popuni, što će posebno fascinirati Vuka, koji je i sam ljubitelj ove igre.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VIDIM DONIJELI STE OVE ROBOTE: Ceo Balkan vrišti od smeha zbog ispale crnogorske voditeljke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track