Novembar u znaku poklona, rasta i beba
Foto: Promo

PLAY RADIO, NOVO U NOVEMBRU

Novembar u znaku poklona, rasta i beba

Zabava -

Popularna radio stanica Antena grupe „Play radio“, koja je poslednjeg dana avgusta proslavila svoj prvi rođendan, od samog početka emitovanja osvojila je srca slušalaca na 92, 5MHz.

Tako je za nepunih godinu dana emitovanja progama, prema poslednjim istraživanjima slušanosti iz septembra, „Play radio“ naslušaniji u svojoj ciljnoj grupi na području cele Srbije, dok je u Beogradu na totalnoj populaciji ubedljivo prvi.

ZNANJEM DO NOVOGODIŠNJEG PUTOVANJA

Nesebični tim „Play radija“ uvek je raspoložen da, osim dobrom muzikom, svoje slušaoce nagradi i poklonima... Ovog puta brinu o tome gde će slušaoci obeležiti predstojeće praznike. Nekome od svojih najvernijih fanova, Play radio obezbediće novogodišnje putovanje. Od ponedeljka, 14. Novembra, šarmantni voditelj Luka Matić u popodnevnom terminu od 14h do 18h igraće „Zanimljive geografije“ sa svojim slušaocima, a najsrećniji, najbrži i najsnalažljiviji imaće priliku da Novu godinu dočekaju u Atini, Krakovu ili Pragu.

„Životna je nepravda što ne mogu da učestvujem u ovoj igri jer tvrdim da niko ne zna bolje od mene glavne gradove u Africi, planine u Južnoj Americi, reke u Aziji i životinje iz Tanzanije. I poruka prijateljima: ’Ne, ne mogu i neću da vam sredim da pobedite, javite se pa da vidimo šta ste imali iz geografije u osnovnoj školi!’“, kaže Luka.

BEBE DONOSI PLAY RADIO

„Play radio" uskoro organizuje i kasting za novog voditelja, jer modnu blogerku i voditeljku Milicu Lazić, uskoro očekuje jedna sasvim drugačija uloga...

„Sigurna sam da je svako od vas poželeo da stane ispred našeg mikrofona i vodi program. To će biti moguće, ako se meni dopadnete... Uskoro ćemo izabrati osobu koja će me menjati u programu ’Play radija’, jer uskoro postajem mama! Prilika je jedinstvena, tako da pažljivo slušajte i pripremajte se. Ko me zadivi, sedeće u mojoj posebnoj stolici, dok ne rešim da se vratim... a posle, videćemo“, kaže Milica, buduća mama prve „Play bebe“ dok njena koleginica i pevačica Nataša Guberinić nagoveštava: „Znam da se Play baš, baš, baš sluša tokom radnog vremena, ali ne znam da li nas više slušaju šefovi ili zaposleni.... Ali nije ni važno jer svako ko sluša ’Play’ za mene je jedan šef i planiram da sve te vrednice usrećim nekim poklončićima, poklonima i poklončinama“.

USKORO I NOVI SAJT

Slušaoce Play radija u novembru očekuje još jedno iznenanđenje, a to je da će se modernizovati u digitalnom smislu: „Play će se ovih dana i podmladiti u vidu novog sajta, ali i novih aplikacija za mobilne telefone. Svesni smo da nas sve više ljudi sluša putem interneta i želimo da im omogućimo da u svakom trenutku znaju šta emitujemo kako ne bi suludo tragali za svojim omiljenim pesmama. Play aplikacije su u poslednjih godinu dana besplatno „skinute“ preko 200 hiljada puta što je veliki uspeh za naše tržište. Sasvim nove verzije Android i iOs aplikacija stižu sa više mogućnosti i aktivacija za slušaoce a zbog velikog interesovanja uvodimo i sasvim novu za korisnike Windows telefona“, otkriva direktor programa ove mlade i perspektivne radio stanice, Nemanja Kostić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track